اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی برگزار شد

سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی برگزار شد
سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با حضور استاندار و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شهردار تبریز برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، در ابتدای جلسه نمایندگان بخش های مختلف تجاری و صنعتی مشکلات و موانع کاری خود را مطرح ساخته و خواستار عزم جدی دولت برای رفع مشکلات شدند و مدیر کل اداره مالیات و کار و تعاون گزارش هایی را برای حضار ارائه دادند و نمایندگان تشکل های مختلف با رای گیری مشخص شد.

در ادامه جلسه مشکلات بین کارفرمایان و کارگران و مقررات راجع به قانون کار مورد بررسی قرار گرفت و تولیدکنندگان مشکلات خود را در این باره بیان کردند.

اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجانشرقی در این جلسه برگزاری جلسات شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی را با اهمیت دانست و پیشنهاد تشکیل یک کمیته حقوقی برای بررسی مباحث و تصمیمات گرفته شده در این شورا را داد، که این پیشنهاد با اکثریت قاطع آرا تصویب شد.

جبارزاده همچنین در این جلسه با دفاع از حقوق کارگر و کارفرما و اینکه اصلاحاتی باید در قانون کار صورت پذیرد  گفت: باید قوانین موجود را با در نظر گرفتن منافع کارگر و کارفرما اجرا کنیم تا حقی از دو طرف ضایع نشود.

در ادامه صادق نجفی، شهردار تبریز بیان داشت: استان ظرفیت بالایی در زمینه خدمات فنی و مهدسی داراست و حضور تشکل های مربوطه به این بخش در جلسات می تواند مفید و کارآمد باشد.وی همچنین خواستار سیستم شفافی در حوزه تولید و مصرف شد و افزود:قوانین شدید برای رسیدن به توسعه تجاری تاثیر مثبت دارد و در اکثر کشورهای پیشرفته جهان اجرا می شود.

میرهادی قره سید، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مهم بودن امر توسعه تجاری گفت: اگر بخواهیم در صنعت تجاری جزو کشورهای پیشرفته باشیم باید جهان سومی عمل کرده و به تولیدکنندگان فشار بیاوریم ولی ما مخالف این امرهستیم و باید به منافع سرمایه گذاران در بخش تولید توجه شود و زمینه را برای جذب سرمایه گذار آماده کرد چرا که قوانین سخت مانع این کار است.

وی در ادامه تصریح کرد: ما باید به زیر ساخت های تجاری اهمیت داده و ترمیم کنیم تا سیستم مالیاتی نوین را در کشور پایه ریزی نماییم.

وی همچنین با تاکید بر این که جایگاه کارفرمایان در کشور باید مشخص شده و تعریف شود اظهار کرد: کارفرمایان پروسه‌ی سختی را در اداره کار برای انجام امور طی می کنند و وقت آنان تلف می شود که دور از شان آنان می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه