logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد:

تاکنون موردی از "تب کریمه کنگو" در کهگیلویه و بویراحمد گزارش نشده است

تاکنون موردی از "تب کریمه کنگو" در کهگیلویه و بویراحمد گزارش نشده است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این که علت اصلی فوت مادر باردار دیشموکی بعد از مشخص شدن نتایج آزمایشات اعلام می‌شود گفت: تاکنون موردی از "تب کریمه کنگو" در کهگیلویه و بویراحمد گزارش نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس به نقل از تسنیم ، اورنگ ایلامی در جمع خبرنگاران پیرامون وضعیت بیماری تب کریمه کنگو در استان اظهار داشت: تب کریمه  کنگو جز بیماری‌های ویروسی است و بیماری مشترک بین حیوان و انسان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, به نقل از تسنیم ، اورنگ ایلامی در جمع خبرنگاران پیرامون وضعیت بیماری تب کریمه کنگو در استان اظهار داشت: تب کریمه  کنگو جز بیماری‌های ویروسی است و بیماری مشترک بین حیوان و انسان است.,

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تب‌دار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه، تماس با خون، ترشحات، لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود، بیان کرد: این بیماری بیشتر در بین عشایر و جامعه روستایی شایعه است و در فصل گرما امکان شیوع آن بیشتر است.

,

وی ابراز کرد: تاریخچه این بیماری به 40 سال پیش برمی‌گردد و هر ساله در مناطق مختلفی از کشور این بیماری گزارش، کنترل و درمان می‌شود.

,

ایلامی عنوان کرد: سردرد، تب، بی‌اشتهایی، خستگی، خونریزی از بینی، لثه و مقعد و تشدید هپاتیت و زردی چشم از علائم بالینی این ویروس است.

,

وی با بیان اینکه گروه‌های پرخطر که بیش از دیگران با این ویروس رو به رو هستند کادر پزشکی و گروه‌هایی هستند که با دام سرو کار دارند، گفت: باید کادر پزشکی اعم از پزشک، پرستار و پیراپزشکی در مقابل بیمار موارد بهداشتی را رعایت کنند و قصابان، دامپزشکان، دامداران و زنان خانه دار نیز موارد بهداشتی را رعایت کنند.

,

ایلامی با تاکید بر اینکه درمان این بیماری به صورت رایگان در مراکز پزشکی و درمانی استان انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: 6 هزار کپسول ریباورین برای مقابله با این بیماری وارد استان شده است و در شهرهای بزرگ استان از جمله یاسوج، دهدشت و گچساران توزیع می‌شود.

,

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه یک خانم باردار در شهر دیشموک مشکوک به مبتلا به بیماری تب کنگو کریمه بود؟، گفت: متاسفانه این خانم علی رغم تلاش‌های کادر درمانی شهرستان کهگیلویه پس از اعزام به شهر شیراز درگذشت ولی فرزند نارس او زنده به دنیا آمد و وضع عمومی نوزاد تاکنون مساعد است و تا این لحظه نمی‌توان گفت که این بیمار مبتلا به تب کنگو بوده است و پس از مشخص شدن گزارش نتیجه آزمایشات علت مرگ این بیمار به اطلاع عموم خواهد رسید.

,

ایلامی تاکید کرد: برای مقابله و پیشگیری لازم نسبت به این ویروس تا کنون چند نشست کمیته بحران در استان تشکیل شده است و حوزه درمان در هر صورت همیشه باید به صورت آماده باش برای خدمت به مردم باشد.

,

وی خواستار رعایت نکات بهداشتی در تمامی شرایط از سوی مردم شد و افزود: دامداران برای مقابله با این بیماری باید محیط های نگهداری از دام را به صورت مرتب سم پاشی کنند و مصرف کنندگان گوشت را پس از 24 تا 48 ساعت نگهداری در یخچال مصرف کنند و در این ایام از مصرف گوشت‌های کبابی کمتر استفاده شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه