اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس ارشد روابط بین‌الملل:

برخی از مسؤولان به دنبال حزبی‌سازی امنیت هستند

برخی از مسؤولان به دنبال حزبی‌سازی امنیت هستند
کارشناس ارشد روابط بین‌الملل با بیان اینکه برخی از مسؤولان به دنبال حزبی‌سازی امنیت هستند، گفت: مدیریت در نحوه برخورد با حادثه تروریستی بسیار مهم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، رضا سیفایی در گفت‌و‌گو با بلاغ با اشاره به درس‌های حادثه تروریستی تهران، اظهار کرد: حادثه تروریستی تهران در طول یک دهه گذشته در کشور شاید بی سابقه و یا حتی کم سابقه باشد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با بیان اینکه تا پیش از این سایه تهدید و ناامنی کیلومترها از پایتخت فاصله داشته و امروزه متاسفانه به مرکز کشور رسیده است، تصریح کرد: هرچند که در مقایسه با اقدامات مشابه در کشورهای دیگر وضعیت کشور ما در اندازه بسیار مطلوبی است اما همین دو مورد نیز نباید در کشور اتفاق افتد و وجهه امنیتی کشور آسیب ببیند.

این کارشناس ارشد روابط بین‌الملل با اشاره به اینکه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی با وجود تلاش‌های مذبوحانه خود در طول سال‌های گذشته هنوز موفق نشده‌اند وجهه خوب امنیتی کشور را آسیب بزنند، خاطرنشان کرد: امیدواریم دیگر در کشور شاهد این چنین اقدامات مزدورانه‌ای نباشیم اما در مورد این حادثه تروریستی نکاتی وجود دارد که باید به آن توجه شود.

سیفایی افزود: نخستین نکته آمادگی جامعه برای مواجه شدن با چنین اتفاق‌هایی در سطح کشور است، با توجه به اینکه گروه تروریستی داعش در حال سپری کردن آخرین روزهای حیات خود است، برای نشان دادن قدرت و سرزبان ماندن در عرصه سیاسی و رسانه‌ای دنیا، در طول روزهای آینده اقدام به عملیات‌های گسترده تروریستی در سطح جهان و حتی شاید کشور ما کند که نیاز به هوشیاری و عکس‌العمل به موقع مردم ما دارد.

وی اضافه کرد: مردم عزیز ایران باید آگاه بوده که گروهک داعش از حربه‌هایی شبیه به اینکه پیش از قدرت گرفتن خود در عراق و سوریه به کار می‌برد و با ایجاد رعب و وحشت تلاش می‌کرد تا جایگاه خود را در میان مردم این کشورها باز کند سوء استفاده نکنند. 

این مدرس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه مردم ما باید کاملا خونسردی خود را حفظ کرده و از افتادن در دام تفرقه و دو دستگی دوری کنند، تصریح کرد: امری که متاسفانه امروز توسط سرویس‎های بیگانه و عده‌ای در داخل از سوی شبکه‌های مجازی در حال پیگیری است و تلاش می‌کنند تا با حزبی‌سازی مسئله امنیت دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور را ناقص ساخته و از همکاری مردم با آنها جلوگیری کنند.

سیفایی خاطرنشان کرد: نکته دوم آنکه در این زمینه آمادگی و شناسایی این گروه‌های تکفیری در مبدا و جلوگیری از گسترش حضور آنها در سایر نقاط کشور از اهمیت فراوانی برخوردار است. 

وی افزود: هرچند که تا به امروز این امر به خوبی از سوی نهادهای اطلاعاتی و امنیتی در کشور رصد می‌شد اما این اتفاق نشان داد که متاسفانه خلاءهایی در این زمینه به وجود آمده است که باید توسط این نهادها هر چه زودتر برطرف شود.

سیفایی خاطرنشان کرد: این عملیات به بسیاری از این گروه‌ها روحیه مضاعف، قدرت و توان و جرات مجدد می‌دهد که این امر موجب تلاش بیشترآنها برای ضربه زدن به کشور شود. 

این کارشناس ارشد روابط بین‌الملل گفت: این گروه‌ها از ضربه زدن به کشور منصرف نمی‌شوند و این ضربه آخرین تلاش آنها نیز نخواهد بود بنابراین باید با بسیج تمامی نیروهای اطلاعاتی و امنیتی فازغ از هرگونه مسائل حزبی و باندی به رصد این گروه‌ها پرداخت و آسایش را از انها سلب کرده و ضربه‌های کاری به آنها وارد کرد.

وی با اشاره به مدیریت و برخورد با این حادثه تروریستی، اظهار کرد: در موارد مشابه‌ای که در کشورهای دیگر مانند انگلستان اتفاق افتاد تروریست‌ها با امکانات بسیار معمولی همچون چاقو و غیره موفق شدند تلفات بسیاری از مردم عادی بگیرند، این در حالی است که در دو حادثه مزبور در تهران با وجود داشتن حجم وسیعی از مهمات و جلیقه‌های انفجاری و مقاومت 5 ساعته تروریست‌ها تعداد معدودی از هموطنان ما به شهادت رسیدند.

سیفایی تاکید کرد: هدایت و مدیریت صحنه، جلوگیری از ورود تروریست‌ها به صحنه علنی مجلس و ادامه دادن کار قانونگذاری در مجلس، هوشیاری نیروهای حفاظت حرم حضرت امام و برخورد با تروریست‌ها در بیرون از حرم و همچنین هوشیاری نیروهای محافظت مجلس که تروریست‌ها را به سمت نقاط کم جمعیت‌تر سوق دادند از دیگر نکات بسیار مهم در عرصه مدیریت این رخداد توسط نیروهای امنیتی و حفاظتی و انتظامی است.

وی در پایان اظهار کرد: وجود نیروهای امنیتی جوان در کنار پیشکسوتان این عرصه خود فرصت مناسبی برای آموزش و کسب تجربیات بسیار مهم بوده است که در آینده بسیار کارآیی دارد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه