logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

تقدیر وزیر بهداشت از اصحاب رسانه

تقدیر وزیر بهداشت از اصحاب رسانه
دکتر هاشمی در ضیافت افطاری شب گذشته در جمع خبرنگاران، با متذکر شدن وظیفه رسانه در پیگیری مطالبات مردم، از فعالیت و کمک های خبرنگاران در حل مشکلات جامعه تشکر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیل سپیدپوش، در ضیافت افطاری که شب گذشته با حضور دکتر هاشمی و مسئولین حوزه سلامت و اصحاب رسانه در محل موزه تاریخ علوم پزشکی برگزار شد، وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت نقش رسانه در حوزه های مختلف و حل مشکلات جامعه، از فعالان این عرصه تشکر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری تحلیل , سپیدپوش, ، در ضیافت افطاری که شب گذشته با حضور دکتر هاشمی و مسئولین حوزه سلامت و اصحاب رسانه در محل موزه تاریخ علوم پزشکی برگزار شد، وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت نقش رسانه در حوزه های مختلف و حل مشکلات جامعه، از فعالان این عرصه تشکر کرد.,

دکتر هاشمی در جمع 200 نفره خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت: علی رغم کارهای بزرگی که در مدت ۴ سال گذشته با لطف خدا، کمک دولت و مجلس محترم انجام شده است هنوز مشکلات زیادی وجود دارد و در این دولت تنها بخشی از آن‌ها کاهش پیدا کرد و در صورتی که انشاالله این روند و حتی بهتر ادامه پیدا کند، ظرف 2 الی 3 دولت آینده می توان به وجود نظام سلامتی کارآمد امیدوار بود.

,

سکان دار حوزه سلامت کشور با تشکر از خبرنگاران برای فعالیت‌ها و اطلاع‌رسانی که در دولت یازدهم  برای سلامت مردم و کمک به حل بخشی از رنج مردم در این حوزه انجام دادند متذکر شد: کارهایی که در حال انجام است برای کمک و خدمت به مردم است و انجام بخشی از آن از روز اول تا امروز، بر عهده رسانه و خبرنگاران است.

,

وزیر بهداشت با توصیف  رسانه به زبان گویا مردم، حریت و آزادمنشی را یکی از افتخارات بزرگ هر انسان دانست و افزود: پیگیری مطالبات مردم در تمام حوزه ها بخصوص حوزه سلامت توسط خبرنگاران، به مسئولین را در حل این مشکلات و ارتقا جامعه کمک می کند و من مطمئن هستم بخاطر بخشندگی و کرامت که از صفات خداوند است مشکلاتی که وجود دارد با لطف، رحمت و عنایت او به‌تدریج کاهش پیدا می‌‌کند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه