اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انتقال تروریست‌های مجروح به بیمارستان‌های اسرائیلی

هلاکت ۱۵۰ تروریست در حومه«قنیطره»

هلاکت ۱۵۰ تروریست در حومه«قنیطره»
منابع سوری از هلاکت ۱۵۰ تروریست در حومه قنیطره و ادامه نبرد ارتش با گروه‌های تروریستی در صحرای حمص خبر دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  نیروهای  ارتش سوریه با پشتیبانی نیروهای متحد، توسعه‌طلبی و یورش تروریست‌ها به سمت خطوط تماس در شهر «البعث» را مهار کردند و آرامش به تدریج به محورهای مختلف این شهر در حومه قنیطره در پی حمله گسترده تروریست‌های جبهه النصره به آن بازمی‌گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


نیروهای ارتش سوریه توانستند یورش گسترده تروریست‌های جبهه النصره به شهر البعث را دفع کرده و خسارت‌ها و  تلفات سنگینی به آنها وارد کنند تا تروریست‌های باقی‌مانده مجبور شوند از همان جایی که آمده بودند، برگردند.

یک منبع میدانی به خبرنگار تسنیم گفت این درگیری‌ها به هلاکت 150 تروریست از جمله دو سرکرده آنها به نام‌‌های ابوالقاسم حجی امین و یوسف المطلب منجر شده است.

این منبع میدانی افزود هدف حمله تروریست‌ها،‌کاهش فشار بر تروریست‌های داخل درعا از طریق رخنه به مواضع ارتش سوریه در اطراف شهر البعث بود که این یورش آنها با حملات جنگنده‌های رژیم اشغالگر قدس همراه شد که مواضع ارتش سوریه را در حمایت از تروریست‌های تکفیری در استان قنیطره بمباران کردند که به کشته شدن شماری از سربازان ارتش سوریه و غیرنظامیان منجر شد.

این منبع تاکید کرد شماری از تروریست‌هایی که در درگیری با ارتش سوریه زخمی شدند به بیمارستان‌های رژیم اسرائیل منتقل شدند.

در حمص هم نیروهای  ارتش سوریه با پیشروی به سمت «تلعه الذیب» در محور آراک-السخنه، برخی نقاط در جنوب این محور را به کنترل خود درآوردند. نیروهای ارتش روز گذشته تاسیسات گازی آراک در حومه شرقی حمص را پس از درگیری با  تروریست‌های داعشی آزاد کرده بودند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

تسنیم

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه