logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مربیان والبال ایران، روسیه و برزیل چه گفتند؟

مربیان والبال ایران، روسیه و برزیل چه گفتند؟
در آستانه دور نهایی لیگ جهانی والیبال سرمربیان تیم های ایران، برزیل و روسیه دیدگاه های خود را بیان کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا در آستانه دور نهایی لیگ جهانی والیبال سرمربیان سه تیم ایران، برزیل و روسیه در جلسه هماهنگی فنی و عمومی از انگیزه بالا و دشواری مسابقات لیگ جهانی سخن گفتند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  در آستانه دور نهایی لیگ جهانی والیبال سرمربیان سه تیم ایران، برزیل و روسیه در جلسه هماهنگی فنی و عمومی از انگیزه بالا و دشواری مسابقات لیگ جهانی سخن گفتند.,
 
,
کواچ: کارمان سخت است
,
 
,
اسلوبودان کواچ در نشست خبری پیش از آغاز مرحله نهایی لیگ جهانی 2014 اظهار داشت: خوشحالم که در این مرحله از مسابقات حضور داریم زیرا یکی از تیم های برتر والیبال جهان محسوب می شویم. حضور ما در فینال لیگ جهانی همه را سورپرایز کرد اما می خواهیم در این مرحله هم به گونه ای بازی کنیم که به سورپرایز دیگران ادامه دهیم. در گروه بسیار سختی قرار گرفته ایم و کارمان سخت است. اما به اینجا آمده ایم که بازی های خوب خود را تکرار کنیم و به نتیجه مورد نظرمان برسیم و به سوپرایز کردن دیگران ادامه دهیم.
,
 
,
وورونکوف: گروه سختی داریم اما می خواهیم قهرمان شویم
,
 
,
آندره وورنکوف نیز اظهار کرد: مرحله مقدماتی را خوب شروع نکردیم اما در ادامه مسابقات توانستیم با کسب امتیازات مورد نظرمان به فینال برسیم. هدف ما این است که یک بار دیگر قهرمان لیگ جهانی شویم و خود را برای مسابقات قهرمانی جهان آماده کنیم. می دانیم که کار سختی در این مرحله داریم به خصوص اینکه گروه ما سخت تر از گروه دیگر مسابقات است و باید با تیم های قدرتمند ایران و برزیل روبرو شویم اما با تمام توان خود بازی خواهیم کرد.
,
 
,
رزنده: بازی با ایران و روسیه بسیار سخت است
,
 
,
اما برناردو رزنده در نشست خبری گفت: در مرحله مقدماتی در برخی از مسابقات نتایج خوبی کسب نکردیم اما مهم این است که در پایان توانستیم سهمیه حضور در مرحله نهایی را به دست بیاوریم. ایران و روسیه تیم های قدرتمندی هستند و بازی های سختی با آنها در پیش داریم. در فینال لیگ جهانی همه تیم ها مدعی قهرمانی هستند اما امیدوارم ما به این هدف برسیم. در سه دیدار آخر خود در مرحله مقدماتی لیگ جهانی به پیروزی رسیدیم و امیدوارم بتوانیم این پیروزی ها را در فینال هم ادامه دهیم.
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه