به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلاس بیست، اختتامیه طرح ولایت خواهران بسیج دانش آموزی با حضور"عطاپور"مسئول فرهنگی بسیج دانش آموزی کشور، "سیدعلی حسینی" معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان، "سرهنگ نوروزی" مسئول معاون اردویی سپاه نینوا استان، "امیرناظری" مسئول بسیج فرهنگیان استان گلستان و جمعی از مسئولین استانی آموزش و پرورش گلستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست، ,
تاکید بر بهره گیری از آموزه های قرآن در همه فعالیت ها
"سید علی حسینی " دراین مراسم با بیان اینکه به دانش آموزان باید هویت داد، اظهار کرد: فرماندهان واحد بسیج دانش آموزی در مدارس مدیر و نماینده این قشر هستند.
وی با اشاره به وظایف یک مدیر بیان کرد: سیاست گذاری،هماهنگی، ساماندهی، سازماندهی و در انتها نظارت و ارزیابی از وظایف مدیران است که دانش آموزان آموزش می بینند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان تصریح کرد: اولین نکته که سر لوحه ما در تمامی زمینه ها باید باشد فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است که باید به سرعت جامه عمل پوشاند.
وی دانش آموزان را به برنامه ریزی درراستای فرمایشات مقام معظم رهبری و امام راحل تشویق کرد وگفت: به عنوان یک مدیر باید بدانیم از کجا شروع کنیم، چه فرایندی را طی کنیم و در نهایت به کجا پایان دهیم و از منابعمان چگونه استفاده کنیم تا اتلاف منابع نداشته باشیم در غیر اینصورت منابعی از قبیل نیروی انسانی، مادیات ،امکانات، اعتبارات و سایر منابع را از دست خواهیم دادکه در سخن بزرگان اسلام وجود دارد.
حسینی اذعان کرد: درست است که مدیر باید اهل ریسک باشد اما عقل و منطق هم باید داشته باشد مدیری خوب است که دورتر را ببینید و بینش بهتری داشته باشد
وی در خاتمه دانش آموزان را به بهره گیری از قران و نماز در مدیریتشان سفارش کرد و گفت : حتی اگر برنامه ای علمی یا ورزشی هم برگزار می کنیم اگر روح قران و عطرت و نماز در آن نبود به خطا رفته اید لذا تعلیم و تربیت اسلامی به همین معناست.
انتهای پیام/
تاکید بر بهره گیری از آموزه های قرآن در همه فعالیت ها
,"سید علی حسینی " دراین مراسم با بیان اینکه به دانش آموزان باید هویت داد، اظهار کرد: فرماندهان واحد بسیج دانش آموزی در مدارس مدیر و نماینده این قشر هستند.
,وی با اشاره به وظایف یک مدیر بیان کرد: سیاست گذاری،هماهنگی، ساماندهی، سازماندهی و در انتها نظارت و ارزیابی از وظایف مدیران است که دانش آموزان آموزش می بینند.
,معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان تصریح کرد: اولین نکته که سر لوحه ما در تمامی زمینه ها باید باشد فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است که باید به سرعت جامه عمل پوشاند.
,
وی دانش آموزان را به برنامه ریزی درراستای فرمایشات مقام معظم رهبری و امام راحل تشویق کرد وگفت: به عنوان یک مدیر باید بدانیم از کجا شروع کنیم، چه فرایندی را طی کنیم و در نهایت به کجا پایان دهیم و از منابعمان چگونه استفاده کنیم تا اتلاف منابع نداشته باشیم در غیر اینصورت منابعی از قبیل نیروی انسانی، مادیات ،امکانات، اعتبارات و سایر منابع را از دست خواهیم دادکه در سخن بزرگان اسلام وجود دارد.
,حسینی اذعان کرد: درست است که مدیر باید اهل ریسک باشد اما عقل و منطق هم باید داشته باشد مدیری خوب است که دورتر را ببینید و بینش بهتری داشته باشد
,وی در خاتمه دانش آموزان را به بهره گیری از قران و نماز در مدیریتشان سفارش کرد و گفت : حتی اگر برنامه ای علمی یا ورزشی هم برگزار می کنیم اگر روح قران و عطرت و نماز در آن نبود به خطا رفته اید لذا تعلیم و تربیت اسلامی به همین معناست.
,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه