اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بیانیه بسیج مهندسین عمران اصفهان به مناسبت هفته عفاف و حجاب؛

امروز حجاب و عفاف یک مسئله فرا جنسیتی و فراتر از یک رفتاردینی است

امروز حجاب و عفاف یک مسئله فرا جنسیتی و فراتر از یک رفتاردینی است
امروز حجاب و عفاف یک مسئله صد درصد اجتماعی و فرا جنسیتی و فراتر از یک رفتاردینی است که نیاز به عزم دو طرفه از سوی مسئولان و از سوی مردم دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آرمان زنان؛ سازمان بسیج مهندسین عمران استان اصفهان به مناسبت فرارسیدن هفته عفاف و حجاب و تجمع صیانت از خانواده بیانیه ای صادر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان زنان؛,

متن بیانیه به شرح زیر است:

,

« یا ایها النبی، قللازواجک و بنائک و نساء المؤمنین یدنین علیهنّّ من جلابیبهنّ ذلک ادنی ان یعرفنفلا یؤذین و کان الله غفوراً رحیماً» (سوره احزاب، آیه ی 59)

,

مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه‌ای(مد ظله العالی): “زن مسلمان آن زنی است که هم دین خود را حجاب خود را، زنانگی خود را، ظرافتها و لطافتهای خود را حفظ می‌کند، هم از حق خود دفاع می کند، هم در میدان معنویت و علم و تحقیق و تقرب به خدا پیشروی می کند و شخصیت‌های برجسته‌ای را نشان می‎دهد و هم در میدان سیاسی حضور دارد.”

,

سالها پیش در چنین روزی رضا خان ملعون تلاش نمود نماد ملی_مذهبی زن مسلمان ایرانی را از او بگیرد و به بهانه تجدد بی حجابی و فاجعه مسجد گوهر شاد را به راه اندازد اما غافل از اینکه زن مسلمان ایرانی دست از حجاب و عفاف خود برنخواهد داشت حتی به قیمت جانش.

,

حجاب و عفاف ودیعه ای مقدس و موهبتی الهی است که انقلاب شکوهمند اسلامی آن را به زنان بازگرداند تا به داشتن آن ببالند و دوشادوش مردان برای تحقق «جامعه ای فاطمی» در راستای نیل به «دولتی مهدوی» تلاشی مقدس را از خود نشان دهند. حفظ حیا و حجاب برای زن و مرد در محیط اجتماعی آن چیزی است که رشد در جامعه مؤمنان را با توسعه غربی متمایز می کند. از این رو اگر خواهان زندگی حقیقی هستیم و اگر می خواهیم تعفن روابط آزاد و بی بند و باری، هوای شهر و دیارمان را آلوده نکند، بر همه زنان و مردان حفظ حیا و حجاب ضروری است.

,

امروز حجاب و عفاف یک مسئله صد درصد اجتماعی و فرا جنسیتی و فراتر از یک رفتاردینی است که نیاز به عزم دو طرفه از سوی مسئولان و از سوی مردم دارد. عرصه فرهنگ حجاب و عفاف بیش از قانون و بودجه و ساختارهای دولتی و رسمی نیاز به ساختارهای غیر رسمی دارد. ساختارهایی برآمده از بطن مردم انقلابی، معتقد و دغدغه مند و در این میان مهمترین وظیفه نظام حمایت از همین ساختارهای غیر رسمی است.

,

سازمان بسیج مهندسین عمران استان اصفهان به همین منظور، ضمن گرامیداشت روز ملی عفاف و حجاب و قیام خونین مردم علیه کشف حجاب و حضور در اجتماع صیانت از خانواده در روز 21 تیر ماه در میدان امام خمینی(ره)، با پیروی از اندیشه های والای امام راحل، تبعیت از فرامین امام خامنه ای(مدظله العالی) و تجدید پیمان با شهدای والای انقلاب اسلامی، از سازمانهای فرهنگی رسانه‌ای، دستگاه های تربیتی و ارشادی و همه‌ی سازمان‌های دولتی و مسئول در این موضوع می‌خواهیم در مسیر شناساندن عمق و محتوای حجاب و عفاف برنامه ریزی و از نفوذ فرهنگ مبتذل غرب جلوگیری نمایند تا جوانان پاک انقلابی ما بتوانند در کمال آرامش روحی و جسمی، اجتماع را به محیط کار و تلاش تبدیل و سلامت روانی و اخلاقی جامعه تضمین نمایند و از تمامی مسئولین و دست اندرکاران طرح عفاف و حجاب و آحاد ملت شهید پرور تقاضا داریم تا با احیاء شعائر دینی و ارزش های اخلاقی و حفظ شئون جامعه اسلامی در رعایت عفاف و حجاب اهتمام ورزند و در امر ترویج اخلاق اسلامی و مصونیت خانوادگی و مقابله با فرهنگ بدحجابی در جامعه به این وظیفه سنگین الهی عمل کنند.

,

سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری استان اصفهان
15 تیرماه 1396

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه