اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون اجتماعی پلیس هرمزگان:

حجاب تجلی کرامت انسانی و ارزش های اخلاقی است

حجاب تجلی کرامت انسانی و ارزش های اخلاقی است
معاون اجتماعی پلیس هرمزگان با اشاره به جایگاه والای حجاب و عفاف در دین مبین اسلام اظهار کرد: حجاب به معنای محدودیت و اسارت نیست بلکه تجلی کرامت انسانی و ارزش های اخلاقی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  هرمز؛ محمد شریفی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی هرمزگان با اشاره به فرارسیدن هفته حجاب و عفاف گفت: در دین مبین اسلام حجاب و عفاف و حتی در سایر ادیان نیز جایگاه والایی داشته و مورد توجه بوده به گونه ای که عفاف و حجاب بعنوان زینت انسان به ویژه در دوران جوانی است و به انسان شخصیت وارسته ای می بخشد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  هرمز,


وی افزود: حجاب به معنای محدودیت و اسارت نیست بلکه تجلی کرامت انسانی و ارزش های اخلاقی است و دشمن با انجام تبلیغات شوم تلاش می کند که ارزش های حقیقی حجاب و عفاف را زیر سوال ببرد و نسل جوان را از این مولفه مهم انسانی و ارزشی دور کند و شخصیت آنها را به سمت آلودگی و پوچی برساند از این رو یکی از توطیه های دشمنان سرمایه گذاری در جهت دوری جستن جوانان از حجاب و عفاف است.

معاون اجتماعی پلیس هرمزگان بیان کرد : عفت و حیا از خصلت هایی است که برای زنان و مردان توصیه شده تا کانون خانواده از آسیب ها مصون بماند بر این اساس باید در جهت ترغیب جوانان به ازدواج و پایبندی به ارزش های انسانی و اخلاقی و حفظ عفاف تلاش کرد و مسئولان نیز مسیر ازدواج آسان را فراهم نمایند.

شریفی با اشاره به اینکه برخی از سخت گیری ها و موانع موجب کاهش تمایل به ازدواج شده گفت : درجامعه ای که نیازهای فطری در کانون خانواده تامین نشود قطعا مشکلات و معضلات و آسیب های اجتماعی بی شماری ایجاد می شود.

,
,
,
,
,
,


 وی خاطرنشان کرد: دختران جوان و زنان باید حضرت فاطمه (س) و حضرت زینب(س) را الگوی خود در حجاب و عفاف قرار دهند که در این راستا فرهنگ سازی با تلاش مسئولان فرهنگی و رسانه ها امری ضروری است و حجاب همچون صدف،گوهر وجودی زن را از بسیاری از آفات حفظ می کند و به زن کرامت و شخصیت می بخشد تا با تکیه بر توانمندی های خود در عرصه اجتماع حاضر شود.
 

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه