logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زابل:

طوفان ۵۸ سیستانی را راهی بیمارستان کرد

طوفان ۵۸ سیستانی را راهی بیمارستان کرد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زابل عنوان کرد: بر اثر وزش طوفان و در پی آن پدیده ریزگردها ۵۸ سیستانی راهی بیمارستان شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر نصیری در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: در روز گذشته به دلیل وقوع پدیده طوفان ۵۸ نفر بیمار به مراکز درمانی مراجعه کردند که در این راستا ۴۶ نفر به صورت سرپایی درمان و ۱۲ نفر نیز بستری شدند.

وی افزود: به دلیل خشکی تالاب هامون با شروع بادهای ۱۲۰ روزه در سیستان ریزگردها در منطقه پراکنده و سبب بروز انواع بیماری های پوستی، چشمی، تنفسی و قلبی شده و حتی حوادث ترافیکی را نیز دربرداشته بنابراین شمار زیادی از مردم منطقه راهی بیمارستان ها می شوند.

نصیری تاکید کرد: به منظور جلوگیری از بروز بیماریها در هنگام ریزگردها انتظار می رود افراد به ویژه بانوان باردار، کودکان و سالمندان از رفتن به بیرون خانه اجتناب ورزند چرا که این افراد به نسبت سایرین بیشتر در معرض خطر هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با عنوان اینکه افراد در هنگام بیرون رفتن از منزل یا محل کار از ماسک های فنجانی استفاده کنند، بیان کرد: نظافت سطوح و اشیاء با استفاده از پارچه مرطوب بهترین راه جهت زدودن گردوغبار موجود در منازل در هنگام وقوع طوفان است.

نصیری خاطرنشان کرد: در زمان ایجاد گرد و غبار ناشی از طوفان افراد باید از مایعات، میوه ها و سبزیجات جهت افزایش سرعت و میزان دفع سموم بیشتر استفاده کنند؛ همچنین شستشوی دست ها و استحمام نیز می تواند به از بین بردن ذرات گرد و غبار از سطح بدن و جلوگیری از انتقال آن ها به مجاری تنفسی و گوارشی کمک کند.

نصیری با بیان اینکه در هنگام طوفان از باز نگه داشتن درب ها و پنجره ها خودداری شود، گفت: در هنگام وقوع طوفان و پراکندگی ریزگردها افراد از رانندگی خودداری کنند چرا که با کاهش دید افقی امکان بروز سوانح رانندگی افزایش می یابد.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه