logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

آشفته بازار اجاره بهای مسکن در سپیدان

آشفته بازار اجاره بهای مسکن در سپیدان
اجاره بهای سنگین در شهرستانی مثل سپیدان که اقتصادش فلج است و بیکاری درآن بیداد می کند کمر نان آور خانواده را می شکند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مارگون ؛سپیدان به علت قرار گرفتن در دامنه زاگرس ومنطقه کوهستانی با نبود زمین جهت ساخت وسازدچار مسکن مشکل شده است . گرانی اجاره‌بهای مسکن در سپیدان به یکی از مشکلات بزرگ برای مردم این شهرستان مبدل شده به طوری که اجاره‌بهای مسکن در این چندسال چندین برابر شده این مهم زمینه نارضایتی و اعتراض همشهریان را فراهم ساخته است.

آشفته بازار اجاره بهای مسکن در سپیدان وصعود قیمت اجاره بهای خانه درسپیدان به یک معضلی تبدیل شده است. که به نظر می رسد در نبود راهکار، مدیریت و کم‌توجهی مسئولان روز به روز پیچیده تر می شود.

برخی از این مستاجران خانه های اجاره ای درشهرستان سپیدان که اکثرا جوان هستند در گفتگو با خبرنگاما اظهار داشتند: با چه مقیاس و با چه اندازه ای اجاره بهای خانه در شهرستانی با درآمدی این چنینی باید این مبالغ را پرداخت کند؟اینجا نرخ خانه وتعیین اجاره بها دست اشخاصی منحصر به فرد هست وانها هستند که قیمت ها را بالا وبالاتر می برند . بررسی ها حاکی از این است که قیمت اجاره‌بهای منازل در این شهرستان نسبت به چند ماه گذشته افزایش چشمگیری در حد دو برابر شدن را داشته است.
 
اجاره بهای مسکن درسپیدان به هیچ عنوان بر مبنای یک قیمت مشخص و منطقه‌ای تعیین نمی شود اینجا هر کس هر قیمتی بخواهد روی خانه  ملک خود می گذارد.. چه بسا بسیاری از مستاجرین به خاطر همین اجاره های سنگین پس از چند ماه مجبور به تخلیه خانه ها شده اند و بر شمار مستاجران فراری از شهرافزوده می گردد.
 
چندسالی است وضعیت قیمت‌ها در شهرستان سپیدان تغییرکرد و اکنون قیمت خرید و فروش ملک و یا حتی رهن اجاره در برخی نقاط سپیدان از ‌شهرهایی نظیر شیراز ویاسوج کمتر نیست. متاسفانه عدم نظارت بر قیمت اجاره و فروش مسکن در شهرستان باعث رکود بی سابقه در بازار آن شده است.شاید همین گرانی، رکود در بازار مسکن به ویژه در زمینه خرید و فروش را به دنبال داشته و به نظر می‌رسد بازار رهن و اجاره به خاطر ناچاری مستاجران، توانسته تا حدی گرمای تنور بازار بنگاه‌ داران را گرم نگاه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مارگون,
,
,
,
,
,
,
,
,

وجود بنگاه‌های مختلف در سطح شهر سپیدان نیز در افزایش قیمت مسکن بی‌تاثیر نبوده به نحوی که کارشناسان و حتی خود بنگاه‌ داران معتقدند، قیمت‌ها توسط آنها تعیین می‌شود و هر چه مراجعه مردم به بنگاه‌ها بیشتر باشد، در افزایش قیمت‌ها اثرگذاری بیشتری خواهد داشت.

,

صاحبخانه شدن یک رویا و خانه بدوشی برای مستاجران دغدغه ای است که سالهای اخیر و خصوصاً امسال به اوج خود رسیده است. فعالین خرید و فروش مسکن از کسادی بازار و اجاره نشین ها از قیمت بالای بهای اجاره و کیفیت پایین ساخت و سازها می نالند.

,

یکی از مستاجران خانه های سپیدان در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: شاید تمامی اجاره بهایی که در این مدت پرداخت کرده ام می توانستم خانه ای برای خودم بخرم، گفت: اجاره بهای سنگین در شهرستانی مثل سپیدان که اقتصادش فلج است و بیکاری درآن بیداد می کند کمر نان آور خانواده را می شکند.

,

جوانی که تازه تشکیل خانواده داده و به مستاجری روی آورده است، به خبرنگار ما می گوید: با شرایط اشتغال و وضعیت گرانی مسکن واقعا نگران هستم که در آینده چه پیش خواهد آمد.

,

امید است که با نظارت مسئولان این نابسامانی ها درآشفته بازار اجاره بهای مسکن رفع گردد وشاهد بهبود اجاره بهای مسکن در نگین زاگرس باشیم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه