اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مرسی که هستی!/طنزنامه

مرسی که هستی!/طنزنامه
یک مدتی است این کشورهای همسایه خیلی خودشان را به ما می‌چسبانند مثل ازبکستان و آذربایجان و ترکمنستان و ... همه‌اش دوست دارند با ما رفت و آمد کنند یا شاید دختری چیزی دارند دوست دارند برجام ما دامادشان بشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، یک مدتی است این کشورهای همسایه خیلی خودشان را به ما می‌چسبانند مثل ازبکستان و آذربایجان و ترکمنستان و ... همه‌اش دوست دارند با ما رفت و آمد کنند یا شاید دختری چیزی دارند دوست دارند برجام ما دامادشان بشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
روزگار خیلی زود می‌گذرد، دیروز همین برجام یک نوزاد بود، امروز یک نوجوان شده، یک چند روز دیگر جوان و همین جور زن می‌گیرد، بچه‌دار می‌شود، پدر بزرگ می‌شود.

ای روزگار! دیروز همه شده بودند هوو و می‌خواستند این طفل زبان بسته را بکشند، خدا را شکر ما دایۀ خوبی برایش گرفتیم، خیلی دلسوز است، این که می‌گویند دایۀ مهربان تر از مادر واقعاً حقیقت دارد.

علی اکبر را می‌گویم، همین صالحی خودمان، ما ناامید شدیم و یک بار گفتیم برجام نقض شده، روح برجام را شکنجه می‌دهند، اما او امیدش را از دست نداد.

فقط یک‌بار که خیلی سر به سرش گذاشتند این دانشجوها، کُفری شد، دلش به درد آمد و گفت: ان‌شاءالله ترامپ برجام را پاره کند تا شما دلتان خنک شود، به او گفتیم تو حق مادری به گردن این طفل بی‌زبان داری، دایه‌اش هستی و نفرینت نمی‌گیرد.

از ابتدا او هوای برجام را داشت، شیر خشکش را به موقع می‌داد، او را تر و خشک می‌کرد، تب که می‌کرد پا شویه‌اش می‌کرد، قطره آهن و فلج اطفالش را می‌داد وگرنه برجام با این همه نقض و مَرَضی که در وجودش بود زنده نمی‌ماند که نوجوان شود.

هرچه از خوبی‌هایش بگوییم باز هم کم گفتیم، وقتی تحریم‌ها تمدید می‌شد و یا تحریم جدیدی می‌شدیم می‌گفت: برجام بچه است از دستش کاری بر نمی‌آید بگذارید در مملکت بازیش را بکند، اگر خرابکاری هم کرد اشکال ندارد، بزرگ می‌شود هم او یادش می‌رود و هم ما!

خدا خیرش بدهد، برای حمایت از برجام همین جور چپ و راست قسم دروغ می‌خورد، خیلی دل شیر دارد، کار ما را خیلی سبک می‌کند، برای آب سنگین اراک مشتری پیدا کرد، وقتی می‌خواستند آب را برای مشتری بفرستند علی اکبر خودش هم بود، بشکه‌ها را روی پشتش می‌گذاشت و می‌فرستاد، می‌گفت: کمرم شکست از بس این آب سنگین بود.

چقدر برای پیدا کردن سیمان مرغوب برای قلب راکتور اراک زحمت کشید، معتقد بود که قلب عضو حساسی است، نباید جوری سیمان بشود که بشکند، خودش هم به عنوان اوستا کار، ماله به دست ایستاد بالای سر کارگرها، همه صدایش می‌کردند اوس علی اکبر!

کیک زرد هم دوست نداشت، می‌گفت سانتریفیوژ هم که می‌چرخد سر آدم گیج می‌رود، وسیلۀ بی‌خودی است اَلکی پَلَکی دور خودش بچرخد که چه!!؟؟ جمعش کنید!

خیلی کمک کرد که چند تا از این مراکز هسته‌ای دیگر پول الکی از بیت‌المال را هدر ندهند و تحقیقات بی‌خود نکنند، می‌گفت: وقتی خارجی‌ها تحقیق کردند ما چرا همان کار را بکنیم، منطق خیلی خوبی دارد این اوس علی اکبر!

مرسی که هستی گُل من! ازت خیلی راضیم، بوس بوس

حسن روحانی/25 شهریور 96/ کاخ ریاست جمهوری
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه