اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

آلوسی: به دلیل مشکلات شخصی نمی‌توانم کنار تراکتورسازی باشم

آلوسی: به دلیل مشکلات شخصی نمی‌توانم کنار تراکتورسازی باشم
مربی بدنساز تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: به دلیل برخی مشکلات شخصی نمی‌توانم کنار تراکتورسازی باشم و به همین خاطر استعفا دادم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سعید آلوسی، در مورد استعفایش از حضور در کادر فنی تراکتورسازی عنوان کرد: تمرین بدنسازی تراکتورسازی تمام شده است و مسابقات این تیم از دو روز دیگر شروع می‌شود. بنده به دلیل کارهای شخصی و فعالیتم در صرافی مجبور هستم به تهران بیایم و کارهایم را دنبال کنم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  , سعید آلوسی, ، در مورد استعفایش از حضور در کادر فنی تراکتورسازی عنوان کرد: تمرین بدنسازی تراکتورسازی تمام شده است و مسابقات این تیم از دو روز دیگر شروع می‌شود. بنده به دلیل کارهای شخصی و فعالیتم در صرافی مجبور هستم به تهران بیایم و کارهایم را دنبال کنم.,

وی افزود: نامه استعفایم را به مدیرعامل تیم دادم و از همکاری که داشتم تقدیر و تشکر کردم کار صرافی بسیار سنگین است ما امانتدار مردم هستیم و باید خیلی دقت کنیم. فکر می‌کردم می‌توانم با این مسئله کنار بیایم اما نشد.

,

مربی بدنساز تراکتورسازی در مورد اینکه گفته می‌شود جمشید نظمی با استعفای او مخالفت کرده است خاطرنشان کرد: من نظمی را خیلی دوست دارم و اگر او بخواهد در بخش دیگری می‌توانم کمک کنم. به عنوان مشاور می‌توانم به باشگاه تراکتورسازی کمک کنم از نظمی هیچ چیز بدی ندیدم او انسان توانمند، سالم و با خدایی است که اگر بتوانم هر کمکی که از دستم برآید برای تراکتورسازی انجام می‌دهم. توانایی لازم را دارم. مشاور عالی بهرام افشارزاده در استقلال هستم اگر تراکتورسازی بخواهد می‌توانم از این سمت استعفا دهم و به این باشگاه کمک کنم.

,

آلوسی در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد از راه دور کار بدنسازی تراکتورسازی را زیر نظر بگیرد خاطرنشان کرد: کوچک تمامی اعضای تراکتورسازی هستم رسول خطیبی از تیم ملی شاگرد من بود و مربی اختصاصی او بودم در گسترش تبریز زمانی که این تیم در لیگ یک بود و سپس به لیگ برتر آمد کنار یکدیگر بودیم از هیچ کسی در تراکتورسازی بدی ندیدم. با کادرفنی نان و نمک خوردیم و اگر لازم باشد هر کمکی که از دستم برآید دریغ نکنم.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه