به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بهارانه، امیر نوبرانی متولد سال 1349 بوده و مدت 4 سال در اسارت رژیم بعث عراق بوده و در دوم شهریور سال 69 به میهن بازگشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه,این آزاده از فعالین در عرصه ادبیات دفاع مقدس می باشد و دارای سه کتاب در این زمینه می باشد. کتاب رنج و گنج اولین کتاب وی بوده و به روایتگری خاطرات دوران اسارت وی برمیگردد.
,دو کتاب او با نام نشان آخر یک رمان است که در حال و هوای دفاع مقدس نوشته شده و کتاب اخیر او که به تازگی منتشر شده توهم نام دارد که آن نیز با همین مضمون منتشر شده است.
,نوبرانی با اشاره به وقوع حادثه کربلا و نقش اسرای کربلا در انتقال پیام عاشورا می گوید: ما می بینیم که سالها از واقعه عاشورا گذشته اما همچنان واقعه عاشورا پابرجاست و اگر زینب نبود و اگر اسرای کربلا نبودند شاید آن واقعه در همان کربلا باقی می ماند.
,نوبرانی ادامه می دهد: ما در روایات داریم که غمناک ترین اتفاقات برای اسرای شام اتفاق افتاد و بیشترین جفاها در حق اصحاب و خانواده امام حسین (ع) رخداد که در جای خود بسیار غمبار است.
,وی ادامه می دهد: ما در دوران اسارت نیز همین اسرای کربلا را سرمشق خود قرار داده بودیم و سعی در حفظ عزت و شرفمان داشتیم تا در دل دشمن بتوانیم به رسالت خود عمل کنیم.
,نوبرانی به مقدمه خود در کتاب رنج و گنج اشاره می کند و می گوید: من حتی در مقدمه کتابم نیز این را قید کرده ام که به حسب وظیفه خاطرات دوران اسارت را منتشر کرده ام ؛ چرا که معتقدم این خاطرات شخصی نیست بلکه متعلق به یک ملت است و نباید این حوادث و خاطرات در همان جا بماند بلکه وظیفه ما بیان و انتقال آنهاست تا مردم بدانند شهدا، جانبازان، اسرا و مفقودان چه نقشی در به ثمر نشستن این نظام دارند.
,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه