اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان تأمین اجتماعی خلیل‌آباد خبر داد:

انتخاب کارفرمای نمونه تأمین اجتماعی خراسان رضوی از خلیل آباد

انتخاب کارفرمای نمونه تأمین اجتماعی خراسان رضوی از خلیل آباد
رئیس تأمین اجتماعی خلیل‌آباد از انتخاب یک کارفرمای خلیل‌آبادی به‌عنوان کارفرمای نمونه خراسان رضوی در سطح 4 تأمین اجتماعی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، رضا خطایی ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه شهرستان اظهار داشت: در سطح چهار استان چندین کارگاه وجود داشته است که کارفرمای خلیل‌آبادی به‌عنوان کارفرمای منتخب و نمونه در استان خراسان رضوی معرفی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

وی همچنین در ادامه خاطرنشان کرد: کارگاه‌های سطح شهرستان بر اساس تعداد کارگران شاغل در آن‌ها به 4 سطح تقسیم‌بندی می‌شوند که سطح 4 به کارگاه‌هایی که بین یک تا 5 نفر کارگر داشته باشند گفته می‌شود.

,

رئیس تأمین اجتماعی خلیل‌آباد بابیان اینکه انتخاب کارفرماهای نمونه نیز شاخص‌های متعددی دارد که توسط کمیته ارزیابی استانی بررسی می‌شود، تصریح کرد: ارسال لیست حق بیمه در موعد مقرر، عدم تعدیل نیروی انسانی، افزایش رشد بیمه‌شدگان نسبت به گذشته، رعایت استاندارهای ایمنی و بهداشتی در محل کار، حفظ و صیانت از نیروی انسانی شاغل  و عدم بدهی به سازمان ازجمله مهم‌ترین شاخصه‌های انتخاب کارفرمای نمونه است.

,

وی در ادامه اذعان کرد: از شهرستان خلیل‌آباد 2 نفر در سطح 3 و 4 معرفی‌شده‌اند که در استان بر اساس آیتم‌های موجود فاطمه عباسپور سرپرست کارگاه خبازی در شهر کندر به‌عنوان کارفرمای منتخب و نمونه سطح چهار استان خراسان رضوی در سال 95 در حوزه تأمین اجتماعی انتخاب شد.

,

خطایی در پایان بابیان اینکه  کارفرمایانی که بتوانند شاخص‌های انتخاب کارفرمای نمونه را رعایت کنند حتماً در سال 96 به‌عنوان نمونه و منتخب به استان معرفی می‌شوند، عنوان کرد: تعداد بیمه‌شدگان اصلی در شهرستان خلیل‌آباد بیش از ۵ هزار هست که با احتساب خانواده‌های آنان قریب به ۱۳ هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه