اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بیانیه آیت الله مکارم درباره تحولات عراق

بیانیه آیت الله مکارم درباره تحولات عراق
در پی مسائل مطرح شده در باره تحولات اخیر ، آیت الله مکارم شیرازی بیانیه ای صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، در پی مسائل مطرح شده در باره تحولات اخیر ، آیت الله مکارم شیرازی بیانیه ای صادر کرد. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


در این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

باتوجه به همسایگی کشور ما با کشور عزیر عراق و پیوندهای وثیق فرهنگی و مذهبی ملت ما با مردم خوب این کشور شدیدا" نگران اختلافاتی هستیم که در مسایل سیاسی گروه های مختلف آشکار شده است ، آن هم در زمانی که دشمن بی رحم و بی منطق بخشی از کشور را اشغال کرده و بعضی از نا اهلان فریاد تجزیه کشور را سر داده اند .

بدون شک برای پیشگیری از تجزیه و بیرون راندن دشمنان وحشی و خونخوار هیچ راهی جز رسیدن به وحدت ملی از طریق فداکاری و خویشتن داری همه گروه های سیاسی و توجه به مسئولیت های الهی در برابر شرایط بسیار حساس کنونی موجود نیست .

ما از همه گروه های سیاسی تقاضا می کنیم به خاطر رضای خداوند و پیروی از تعالیم اسلام و عشق و علاقه ای که به کشورشان دارند، بنشینند وامتیازات معقولی به هم بدهند و دست در دست هم کرده ، کشورشان را از خطر اشغال و تجزیه نجات دهند و عراقی سربلند ومقتدر و توانا و آباد بسازند .

تصور اینجانب این است که فصل الخطاب را برای حل اختلافاتشان نظر مرجعیت محترم عراق حضرت آیت الله العظمی سیستانی قرار دهند و تا دیر نشده مشکلات موجود را به کمک معظم له حل نمایند .

از خداوند متعال هوشیاری و بیداری و توجه به مسئولیت ها برای همه عزیزان مسألت دارم و امیدوارم هرچه زودتر پیام شادی دائر به وحدت ملی به ما برسد .

والسلام علی من اتبع الهدی - 9مرداد 93

گفتنی است دیروز نیز آیت الله العظمی وحید خراسانی اعلام کرد در مسائل عراق نظر آیت الله سیستانی باید عمل شود. همچنین آیت الله العظمی صافی گلپایگانی چند روز پیش در تماس با آیت الله سیستانی ضمن تبادل نظر در باره مسائلجهان و به ویژه عراق بر ضرورت تامین نظرات مرجع عالیقدر آیت الله سیستانی در فرایند سیاسی اجتماعی عراق تاکید کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه