logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  2. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  3. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  4. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  5. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  6. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  7. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  8. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  9. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  10. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  11. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  12. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  13. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  14. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  15. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  16. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  17. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  18. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  19. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  20. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است

لطیفی: احتمالا شعارها علیه من خط دهی شده بود

لطیفی: احتمالا شعارها علیه من خط دهی شده بود
مربی راه آهن می گوید شاید شعارهایی که علیه او داده شده، کار برخی از لیدرهایی باشد که او در آکادمی استقلال به آنها اجازه ورود به مسائل را نمی داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، علی لطیفی پس از شکست دو بر یک تیمش برابر استقلال گفت: یکی از مشکلات اصلی ما نداشتن بازی دوستانه بود و نتوانستیم تدارک خوبی از این بابت داشته باشیم. برخی دوستان قول بازی دوستانه دادند اما این کار عملی نشد. با این همه از دادستانی محترم درخواست دارم که هرچه سریعتر فضای حضور ما در لیگ برتر را بدون حواشی فعلی مهیا کند تا به سرعت تیم را آماده کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ، علی لطیفی پس از شکست دو بر یک تیمش برابر استقلال گفت: یکی از مشکلات اصلی ما نداشتن بازی دوستانه بود و نتوانستیم تدارک خوبی از این بابت داشته باشیم. برخی دوستان قول بازی دوستانه دادند اما این کار عملی نشد. با این همه از دادستانی محترم درخواست دارم که هرچه سریعتر فضای حضور ما در لیگ برتر را بدون حواشی فعلی مهیا کند تا به سرعت تیم را آماده کنیم.,
 
,
او درباره جنب و جوشش در کنار زمین اظهار کرد: اگر کنار زمین کاری کردم می‌ خواستم از این طریق فشار را از روی بازیکنان بردارم. هواداران عزیز هم هرچه دوست دارند می ‌تواند بگویند اما امیدوارم این شعارها خط ‌دهی برخی افراد که در آکادمی باشگاه استقلال به آنها اجازه دخالت ندادم، نباشد. هواداران استقلال را دوست دارم و آنها می‌توانند با قلعه ‌نویی به موفقیت برسند. برخی از لیدرها انسان های شریف و زحمت کشی هستند اما برخی از آنها در آکادمی استقلال می‌خواستند در کارم ورود کنند اما اجازه این کار را ندادم. حتی قلعه ‌نویی هم در جریان این مسئله قراردارد.
,
 
,
مربی راه آهن در ادامه درباره بازی صحبت کرد و افزود: من یک استقلالی هستم و از پیروزی این تیم خوشحال می شوم. اما مقایسه ما با آنها اشتباه است. آنها 50 روز است که تمرین می کنند و ما چیزی حدود 20 روز است که این کار را می کنیم. این سبک کار من است که تلاش می ‌کنم بازیکنان را تهییج کنم. ما به بازیکنان دقیقا گفته بودیم که استقلال از چه نقطه ای گل می زند و متاسفم که از همان جا گل خوردیم. ما نیاز به زمان و تمرینات بیشتر داریم و من قول می دهم که راه آهن امسال یکی از بهترین تیم های لیگ برتر می شود.
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه