logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

همزمان با سراسرکشور

طرح ملی پیشگیری ازتنبلی چشم در هیرمند اجرا می شود

طرح ملی پیشگیری ازتنبلی چشم در هیرمند اجرا می شود
سرپرست اداره بهزیستی شهرستان هیرمند از اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم بین کودکان سه تا 6 سال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  ندای هیرمند؛ همزمان با سراسرکشورطرح ملی پیشگیری ازتنبلی چشم بین کودکان سه تا 6  سال  باهمکاری فرمانداری، شبکه بهداشت و اداره بهزیستی درشهرستان هیرمند اجرامیگردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  ندای هیرمند؛,

محمد منصورنیا سرپرست اداره بهزیستی شهرستان هیرمند دراین خصوص اظهارداشت: این طرح درتمامی مهدهای کودک سطح شهرستان اجرا میگردد و از والدین درخواست می شود تا به منظور پیشگیری از انحراف چشم و پیشگیری از نابینایی وکم بینایی در بزرگسالی ازهم اکنون بفکر فرزندان خود  باشند.

,

وی افزود: تنبلی چشم اغلب، فقط یک چشم را درگیر می‌کند، اما در برخی مواقع ممکن است در هر دو چشم نیز اتفاق بیفتد و باعث ایجاد دید ناکافی در چشم راست و چپ شود.

,

سرپرست اداره بهزیستی شهرستان هیرمند خاطرنشان کرد: مسیر بینایی از تولد تا 9 سالگی تکامل می یابد و در دوران شیرخوارگی سرعت این تکامل افزایش پیدا می کند و نیز سرعتی که تنبلی چشم پیشرفت می کند به سن کودک بستگی دارد زیرا کودکان کوچکتر سریعتر به سمت کاهش بینایی پیش می روند البته برگشت و بهبودی آمبلیوپی هم در افراد کوچکتر سریعتر و بهتر است.

,

منصورنیا خاطرنشان کرد: پیشگیری همواره می تواند بهتر از درمان باشد لذا می توان با خدمات رایگان اداره بهزیستی شهرستان هیرمند که در مهد کودک ها ارئه می شود تا حد امکان از گستردگی این بیماری جلوگیری کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه