اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فوت ۳۰ زائر ایرانی در کربلا

فوت ۳۰ زائر ایرانی در کربلا
سرکنسول ایران در کربلا با بیان این‌که تعداد زائران اربعین حسینی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است ولی روند برگزاری مراسم بسیار منظم‌تر از سال‌های قبل پیش رفت، اظهار کرد: تا به امروز این سرکنسولگری برای زائرانی که گذرنامه خود را گم کرده‌اند 1400 برگه عبور صادر کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میر مسعود حسینیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که صدور ویزای انفرادی توسط دولت عراق برای زائران در تسهیل امور بسیار موثر بود، اظهار کرد: در مرزها نیز نظارت خوبی صورت گرفت تا افراد بدون روادید نتوانند به عراق سفر کنند. از دیگر سو مردم نیز مدیریت خوبی در زمینه رفت و برگشت خود داشتنند چنان‌که برخی از زائران زودتر به عراق سفر کردند و زودتر نیز بازگشتند و سفر خود را به روزهای آخر موکول نکردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این دیپلمات کشورمان با بیان این‌که زائران در زمینه مسائلی چون ارتباطات، اینترنت و مسائل بانکی و مالی مشکلاتی داشتند و ما این مشکلات را به مقامات مربوطه منعکس کردیم، ادامه داد: امیدواریم که این مشکلات با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت می‌گیرد در سال آینده رفع شود.

حسینیان همچنین با بیان این‌که برخی از زائرانی که خارج از چارچوب سامانه سماح این سفر را انجام داده بودند، در حوزه بیمه با مشکلاتی روبرو شدند، در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: تا امروز برای زائرانی که گذرنامه خود را گم کرده‌اند، 1400 برگه عبور صادر کردیم.

وی همچنین گفت: تا کنون 500 گذرنامه و 500 مدرک مثل شناسنامه، کارت ملی، کارت بیمه یا گواهینامه که زائران در طول این سفر گم کردند را پیدا کرده‌ایم.

سرکنسول ایران در کربلا با بیان این‌که ما این مدارک را به وزارت خارجه ارسال خواهیم کرد و این وزارت‌خانه نیز بر اساس دسته بندی نوع مدارک آنها را برای سازمان‌های مسوول ارسال می‌کند، ادامه داد: از اول آبان ماه تا کنون 30 مورد فوتی از زائران در کربلا داشته‌ایم که حدود 14 الی 15 نفر از آنها بر اثر تصادف فوت کردند.

حسینیان هم‌چنین با تاکید مجدد مبنی بر این‌که مراسم اربعین در سال جاری منظم‌تر از سال‌های گذشته برگزار شد، گفت: تقریبا 95 درصد زائران ایرانی بازگشته‌اند و برخی از زائران نیز بعد از اتمام مراسم اربعین برای زیارت به سامرا و کاظمین سفر کرده‌اند.

سرکنسول ایران در کربلا با بیان این‌که در سال گذشته تعدادی از افراد به دلایل مختلفی از جمله موضوع مواد مخدر یا ورود غیرقانونی در عراق دچار مشکلاتی شده بودند و ما از نیروی انتظامی خواسته بودیم که آنها را ممنوع الخروج کند، تصریح کرد: خوشبختانه نیروی انتظامی این اقدام را انجام داده بود و اجازه نداد که افرادی که سال گذشته مشکلاتی را ایجاد کرده بودند، امسال در این مراسم شرکت کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه