logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

پدر کنکور ایران خبر داد؛

کنکور سراسری تا سال 97 ادامه خواهد داشت

کنکور سراسری تا سال 97 ادامه خواهد داشت
پدر کنکور ایران گفت: با تصمیماتی که در وزارت علوم گرفته شده است و در مجلس شورای اسلامی تصویب شده حذف کنکور قطعی می باشد ولی با توجه به اینکه هنوز زمینه های لازم برای حذف کنکور فراهم نشده است این مسابقه بزرگ علمی تا سال 97 ادامه خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با آناج در پاسخ به اینکه کنکور سراسری کی حذف خواهد شد گفت: با تصمیماتی که در وزارت علوم گرفته شده است و در مجلس شورای اسلامی تصویب شده حذف کنکور قطعی می‌باشد ولی با توجه به اینکه هنوز زمینه های لازم برای حذف کنکور فراهم نشده است این مسابقه بزرگ علمی تا سال 97 ادامه خواهد داشت.

آناج: آیا قبولی در تمامی رشته های کنکور سراسری  از سال 98 بر اساس سوابق تحصیلی خواهد بود؟!

در این مورد اختلاف نظراتی وجود دارد و هنوز قطعی نیست ولی به احتمال زیاد رشته های پرطرفداری مانند پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، مهندس برق و حقوق و چند رشته ی دیگر بر اساس آزمون ورودی پذیرش خواهند داشت هرچند که سوابق تحصیلی هم تاثیرگذار می باشد.

آناج: فقط نمرات پایه سوم دبیرستان جزو سوابق تحصیلی به شمار می آیند؟!

در حال حاظر فقط نمرات سال سوم دبیرستان جزو سوابق تحصیلی افراد محسوب می شوند ولی در صورتی که وزارت علوم امتحانات پایانی سال اول و دوم دبیرستان را هم به صورت نهایی برگزار کند قطعا در سوابق تحصیلی داوطلبان تاثیر خواهد داشت.

آناج: در سال های اخیر شاهد به وجود آمدن دانشگاه هایی هستیم که بدون کنکور اقدام به پذیرش دانشجو می نمایند و به سوابق تحصیلی نیز توجه خاصی نمی شود به نظر شما این امر در کاهش میزان کیفیت آموزشی تاثیر ندارد؟!

گسترش بی رویه دانشگاه‌ها و پذیرش در رشته‌های مختلف بدون توجه به توانمندی های علمی اشخاص و سوابق تحصیلی آنان در روند سیستم آموزشی و ارتقاء علمی کشور تاثیر دارد و باید از سوی وزارت علوم این موضوع بررسی شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه