logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

بانوی ملی پوش تیم تنیس‌روی میز جانبازان و معلولان:

تمام تلاشم کسب خوش رنگ‌ترین مدال پارآسیایی است

تمام تلاشم کسب خوش رنگ‌ترین مدال پارآسیایی است
بانوی جویباری عضو تیم ملی تنیس‌روی میز جانبازان و معلولان با بیان اینکه تمام تلاشم کسب خوش رنگ‌ترین مدال پارآسیایی است، گفت: آن‌قدر به این رشته علاقمند هستم که با هیچ چیز آن را عوض نخواهم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مریم گیلانی ورزشکار معلول جویباری و تنها نماینده مازندران که پس از برتری در مسابقات انتخابی تیم ملی تنیس‌ روی‌میز توانست جواز حضور در مسابقات پارآسیایی امارات را به دست آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این ورزشکار جویباری که اکنون در اردوی تیم ملی حضور دارد طی گفت‌وگویی با خبرنگار جویباران اظهار کرد: از سن 15 سالگی عضو تیم ملی تنیس روی‌میز جمهوری اسلامی ایران و یکی از قدیمی‌ترین اعضای این رشته در رده جوانان هستم.

وی افزود: تاکنون دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز آسیایی و همچنین در مسابقات جهانی توانستم دو مدال برنز کسب کنم.

گیلانی به میزان آمادگی خود برای شرکت در مسابقات پارآسیایی امارات اشاره و عنوان کرد: در مرحله چهارم و پایانی اردوی آمادگی تیم ملی به سر می‌بریم و پیشرفت خوبی داشتم و از لحاظ تاکتیکی برنامه‌های زیادی را توسط مربیان به ما گوش‌زد شد و با تمام توان تلاش می‌کنم تا خوش رنگ‌ترین مدال این دوره از مسابقات را برای کشور به دست آورم.

وی با بیان اینکه حاضر نیستم تنیس روی‌میز را با چیز دیگری عوض کنم، گفت: آن‌قدر به این رشته علاقمند هستم که با هیچ چیز آن را عوض نخواهم کرد و با اینکه در مقطع کارشناسی حسابداری تحصیل می‌کنم و به دلیل حضور مکرر در اردوها فاصله‌ای بین تحصیل به وجود می‌آید اما توانستم امور درسی و ورزشی خود را به خوبی مدیریت کنم.

این ورزشکار جویباری تصریح کرد: در این رشته باید به دونکته حساس سرعت و دقت توجه ویژه‌ای کرد.

گیلانی گفت: تمرکز و دقت در تنیس روی‌میز باعث شد که در رشته تحصیلی خودم نیز موفق عمل کنم.

گفتنی است بازی‌های پارآسیایی جوانان از ۱۷ تا ۲۳ آذرماه در دوبی برگزار می‌شود.
,
, جویباران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه