اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

یک تولیدکننده :

مازندران ظرفیت تولید محصولات استراتژیک را دارد

مازندران ظرفیت تولید محصولات استراتژیک را دارد
یک تولید کننده در عرصه اقتصادمقاومتی با بیان اینکه مازندران پتانسیل تولید محصولات استراتژیک را دارد، گفت: تولیدکنندگان غرب استان اگر حمایت بشوند سرمایه سرشاری به مازندران تزریق می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چالوس‌ما، اسماعیل شهسواری تولیدکننده‌ای است که در قطعه زمینی در تازه‌آباد چالوس، به میزان یک هکتار، به تولید درختان دارویی و سوزنی‌برگ مشغول است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چالوس‌ما, ,
,
, ,

این تولیدکننده طی گفت‌وگویی اظهار کرد: در شرایط موجود برای 4 نفر اشتغال ایجاد کردم و با توجه به تخصص خودم و حمایت مسئولان می‌توانم برای افراد بیشتری اشتغال‌زایی کنم، سطحی که در اختیار دارم بسیار کم است و از مسئولان درخواست می‌کنم وام کم‌بهره به تولیدکننده بدهند تا تولیدکننده انگیزه تولید داشته باشد. مسئله بعد پتانسیل غرب استان است که شرایط صادرات را دارد.

شهسواری با اشاره به ظرفیت بندر نوشهر، اضافه کرد: از مسئولان متصدی کشاورزی کل مازندران می‌خواهم با برگزاری یک نشست یا همایشی به راهکاری برسند تا شرایط صادرات به کشورهای همسایه به وجود بیاید، تولیدکنندگان غرب استان اگر حمایت بشوند سرمایه سرشاری به استان تزریق می‌شود.

رئیس سابق جهاد کشاورزی نوشهر ادامه داد: در حال حاضر عرضه و تقاضا باهم برابر نیست، بنده مقاله‌ای را در زمان مدیریت خودم نوشتم و گفتم بی‌ثباتی در بازار کشاورزی مشهود است، در یک سال برنج خیلی خریدار دارد یا در یک سال کیوی. خب در شرایطی که مازندران پتانسیل تولید محصولات استراتژیک را دارد آن‌هم به شکلی که ناخودآگاه بذری از دست آدم بیفتند سبز خواهد شد، چرا نباید این پتانسیل را در نظر نگیریم و حمایتی نکنیم؟

وی در پایان گفت: من این نوید را می‌دهیم در این منطقه در فضای هزار متر هم می‌توان تولید کرد و به فرمایش مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه