logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان آذربایجان شرقی:

در تبریز به هنر ساخت ضریح دست یافته ایم

در تبریز به هنر ساخت ضریح دست یافته ایم
داداش زاده: در تبریز برای اولین بار به هنر ساخت ضریح دست‌یافته‌ایم و اولین مورد هم‌ساخت نیم ضریح تل زینبیه است که عهده‌دار آن شده‌ایم و با همکاری دانشگاه هنرهای اسلامی تبریز و کمک خدا این پروژه را اجرایی می‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اهروصال؛ علی داداش زاده؛ مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان آذربایجان شرقی؛ بعد از ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مسئول اداره عتبات و عالیات شهرستان اهر؛ گفت: همان‌گونه که آذربایجان در طول تاریخ شهر اولین‌ها و تاریخ‌ساز بوده است در بحث راه‌اندازی ستاد بازسازی عتبات عالیات نیز استان ما اولین استانی بود که در سال 1382 اقدام به راه‌اندازی ستاد کرد و پس‌ازآن از سال 1384 در بقیه استان‌ها ستاد بازسازی عتبات عالیات راه‌اندازی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال,

وی در ادامه مطرح کرد: همان‌طور که مستحضر هستید قبور ائمه اطهار (ع) ویترین شیعه است و وهابیت امروزه با ساخت مساجد مجلل سعی دارد این حرکت شیعه را کمرنگ کند.

,

وی در جواب برخی که می‌گویند این‌همه مستمند در ایران است چرا این‌قدر هزینه بازسازی عتبات عالیات در کشورهای دیگر را می‌کنید، اذعان داشت: اکثر این وجوهات را همان افراد مستمند به عتبات عالیات کمک‌رسانی می‌کنند و با نیت بازسازی عتبات عالیات اهدا می‌کنند. این‌گونه افراد که مخالف هستند معمولاً خود تاکنون ریالی برای خیریه‌ها و بازسازی عتبات عالیات هزینه نکرده‌اند.

,

داداش زاده در خصوص کمک خیرین مطرح کرد: خیرین کمک‌های زیادی می‌کنند و این جای خود را دارد ولی نباید این را نیز از مردم بگیریم که در بازسازی عتبات عالیات سهیم و شریک باشند. سعی ما این است هرکسی در وسع توان خود در این امر خیر شریک باشد.

,

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان در پایان مطرح کرد: در تبریز برای اولین بار به هنر ساخت ضریح دست‌یافته‌ایم و اولین مورد هم‌ساخت نیم ضریح تل زینبیه است که عهده‌دار آن شده‌ایم و با همکاری دانشگاه هنرهای اسلامی تبریز و کمک خدا این پروژه را اجرایی می‌کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه