اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پاسخ منطقی استاندار مازندران به عضو شورا

پاسخ منطقی استاندار مازندران به عضو شورا
استاندار مازندران در پاسخ به انتقاد عضو شورای شهر که گفت، چرا شورای شهر ساری حضور پیدا نمی‌کنید، گفت: شواری مرکز استان مازندران باید ویژه دیده شود و بنده بر اساس برنامه در شورا حضور پیدا می‌کنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، مسعود مدینه رئیس شورای شهر ساری در جلسه هیات امنا باغ موزه دفاع مقدس در استانداری مازندران با اعلام اینکه شورا 11 میلیارد برای پارک موزه دفاع مقدس هزینه کرد، اظهار کرد: در سال جاری 6 میلیارد و 700 میلیون تومان در نظر گرفتیم و تاکنون 6 میلیارد و 100 میلیون هزینه کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با اعلام اینکه توجه به مسائل فرهنگی مرکز استان برای اعضای شورای شهر جا افتاده است، افزود: در بودجه سالیانه شورا، اعتبار حمایتی از پارک موزه دفاع مقدس پیش‌بینی شده است.

عضو شورای شهر ساری خطاب به استاندار مازندران که با انرژی جلسه را مدیریت می‌کرد، گفت: بنده از صبح تا الان درگیر پاسخگویی به مردم هستم، انرژِی شما خوب هست، بهتر است اینگونه جلسات در اول وقت برگزار شود.

مدینه در ادامه با اعلام اینکه اعضای شورا شما را چهار بار برای حضور در جلسه شورا دعوت کردند، بیان کرد: کم به شورا پا می‌دهید، تشریف بیاورید خبرهای خوبی در شورا هست.

استاندار مازندران نیز در این نشست گفت: بنده از زمانی که در استان حضور پیدا کردم در بین مردم بودم و تلاش کردم با مشکلات استان آشنا شوم.

محمد اسلامی تصریح کرد: حضور در شورا در برنامه کاری بنده قرار دارد و شورای مرکز استان مازندران هم باید ویژه دیده شود.

وی خاطرنشان کرد: در این مدتی که در مازندران حضور داشتم تعطیلی نداشتیم، با این حال شورای مرکز استان حق دارد و حضور در شورا در برنامه کاری من قرار دارد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه