به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "رامین نورقلی پور" نماینده مردم غرب گلستان در مجلس، با بیان اینکه در سال های اخیر تعدادی از هموطنان عزیزمان به دلایل مختلف در کشور ترکمنستان زندانی هستند که شاید بخشی از آنها به دلیل تفاوت دیدگاه ها و قوانین بین کشور ما و کشور ترکمنستان است؛ اظهار داشت: نزدیک به ۳۰۰ نفر از شهروندان ایرانی در زندان های ترکمنستان محبوس هستند که تا کنون بر اساس قوانین تبادل زندانیان میان دو کشور، مذاکراتی از سوی دستگاه دیپلماسی و نمایندگان دو کشور صورت گرفته است که بنده نیز شخصا در این زمینه پیگیری هایی داشته ام.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,وی افزود: مطابق با موافقت نامه های منعقده میان طرفین، اقدامات خوبی تا کنون انجام شده است که قرار شد محبوسین بخشی از محکومیت خود را در ایران بگذرانند و عده ای هم به خاطر تفاوت قوانین طرفین، از منظر قوانین جمهوری اسلامی مجرم محسوب نمی شوند و به محض ورود به ایران آزاد می شوند.
,نماینده مردم غرب گلستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با رایزنی های بی وقفه و تلاش متولیان دستگاه دیپلماسی و پارلمانی مقدمات بازگشت باقی مانده زندانیان به کشور فراهم شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه