logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

طی 10 ماهه سال جاری؛

45 نفر در قزوین مورد حمله سگ قرار گرفته اند

45 نفر در قزوین مورد حمله سگ قرار گرفته اند
52 فرد گزیده شده توسط حیوان، از اول فروردین تا 10 دی1396 به بیمارستان شهید رجایی مراجعه داشته اند، که 45 مورد، سگ گاز گرفتگی بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اعظم قلی زاده، مسئول شیفت عصر بخش پنج جراحی مردان مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی قزوین در گفت‌وگو با  صبح قزویناز درمان کودک 10 ساله و دو مرد 45 و 55 ساله در یک هفته اخیر، خبر داد که در شهر قزوین و اطرف آن، مورد حمله سگ واقع شده بودند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی درباره این مصدوم ابراز کرد: کودک 10 ساله توسط سگ از ناحیه ران پا به شدت آسیب دیده بود، مرد 45 ساله از ناحیه دست و مرد 55 ساله از ناحیه دست و گوش توسط سگ آسیب دیده بودند، در مرکز، توسط پزشکان متخصص جراحی و مراقبت‌های پرستاری تحت درمان قرار گرفتند و با هماهنگی با مرکز بهداشت قزوین، برای مصدومان، واکسن هاری تزریق شد. 

همچنین دکتر علی طارمی‌ها، متخصص جراحی و رییس مرکز آموزشی- درمانی شهید رجایی در خصوص گاز گرفتگی حیوانات گفت: هر انسانی که از طرف هر حیوان درنده یا جونده ای دچار گاز گرفتگی شود، ممکن است دچار بیماری هاری شود و به همین خاطر، اولین کار، جلوگیری از هاری در گاز گرفتگی است. 

وی با بیان اینکه باید محل زخم را شست و تمیز کرد و ضمن اعزام بیمار به مراکز درمانی، خونریزی با کمک پانسمان موقت، بند آید؛ عنوان کرد: واکسیناسیون هاری در پنج نوبت است که اولین واکسن در روز اول و روزهای بعدی به ترتیب روز سوم، پنجم، هفتم، چهاردهم و بیست و هشتم است. 

افزایش سگ گاز گرفتگی 
محسن ادهمی، مدیر مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی قزوین در این رابطه اظهار کرد: 52 فرد گزیده شده توسط حیوان، از اول فروردین تا 10 دی1396 به این مرکز مراجعه داشته اند، که 45 مورد، سگ گاز گرفتگی بود.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه