logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

دادستان عمومی و انقلاب قزوین:

درگیری برای معامله زمین پای چوبه دار پایان یافت

درگیری برای معامله زمین پای چوبه دار پایان یافت
دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: فردی که در معامله یک قطع زمین در نتیجه عصبانیت طرف مقابل خود را به قتل رسانده بود، به دار مجازات آویخته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: آخرین روزهای اسفند سال 1388 طی تماس تلفنی، وقوع یک فقره ضرب و جرح بین دو نفر در روستای زاغه به پلیس شهرستان آبیک گزارش شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی ادامه داد: ضارب متواری و مضروب احمد مافی به بیمارستان اعزام شد که در آنجا به علت شدت جراحات وارده فوت کرد. 

دادستان عمومی و انقلاب قزوین اضافه کرد: مأموران پلیس پس از بررسی‌های انجام شده و تحقیقات میدانی با دریافت مجوزهای قضایی، در همان روز فردی به نام سعید.الف را به عنوان متهم دستگیر کردند. 

وی افزود: متهم در اظهاراتش عنوان کرد که؛ در داخل مغازه ام بودم که مافی آمد و با خودرواش به سمت زمینی که قبلاً به وی فروخته بودم و بعداً معامله را فسخ کرده بودم، رفتیم؛ مافی از بابت اینکه چرا معامله را فسخ نمودی و زمین را به قیمت بالاتری به شخص دیگری فروختی بسیار عصبانی بود. 

این مسئول اذعان کرد: متهم اعتراف کرد که در داخل خودور با هم درگیر شدیم و مقتول از داشبورد خودرواش چیزی شبیه طلق یا شیشه چراغ جلوی ماشین درآورد که قصد داشت بنده را بزند، بنده دستش را گرفتم و یکی دو ضربه به گردن او زدم که ناگهان متوجه خونریزی زیاد از ناحیه گردن وی شدم البته در همین حین ماشین به داخل یک جوی آب افتاد. 

وی عنوان کرد: با ارجاع پرونده به شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب آبیک، بازسازی صحنه قتل انجام و متهم مجدد در هنگام بازسازی صحنه قتل اظهار قبلی خود را تکرار کرد و ادعا کرد وقتی دیدم خون به سر و صورت بنده پاشید، ترسیدم و فرار کردم. 

دادستان عمومی و انقلاب قزوین خاطرنشان کرد: پزشکی قانونی نیز علت قتل را " بریدگی ناحیه گردن و خونریزی ناشی از آن " تعیین و اعلام کرد، با تکمیل تحقیقات توسط بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب آبیک و پس از صدور قرار مجرمیت و تنظیم کیفرخواست، پرونده به محاکم کیفری استان قزوین ارسال و در شعبه دوم دادگاه کیفری استان قزوین تحت رسیدگی قرار گرفت. 

وی توضیح داد: پرونده در شعبه دوم دادگاه کیفری منجر به صدور رای قصاص نفس شد و البته رأی صادره توسط شعبه هفدهم دیوان عالی کشور تائید شد. 

صادقی نیارکی با اشاره به این پرونده اظهارداشت: بررسی گذرای برخی از دعاوی و پرونده ها نشان می دهد که لازم است خانواده ها در تربیت فرزندان خویش موضوع صبر و خویشتن داری را به خوبی مورد توجه قرار دهند. 

وی یادآورشد: کنترل خشم و پیگیری مطالبات از مجاری قانونی یکی از مسائل مهمی است که بی توجهی به آن موجب تشدید اختلافات و حتی تبدیل پرونده های سبک به پرونده های سنگین می شود. 

گفتنی است، اجرای حکم قصاص محکوم علیه صبح روز جاری با حضور معاون دادستان عمومی و انقلاب قزوین، دادیار اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب قزوین، نمایندگانی از نیروی انتظامی، پزشکی قانونی، سازمان تبلیغات اسلامی و جمعی از مسولین ندامتگاه مرکزی قزوین توسط اولیاء دم مقتول به مرحله اجرا درآمد. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه