logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

رییس شورای هیئات مذهبی شهرستان لامرد خبر داد؛

اجرای منسجم طرح نسیم قرآن در ضیافت رحمان

اجرای منسجم طرح نسیم قرآن در ضیافت رحمان
رییس شورای هیئات مذهبی شهرستان لامرد طی نشستی با قائم مقام موسسه مکتب القرآن ثارالله گفتگو و در خصوص برنامه ریزی هرچه بهتر برنامه های فرهنگی قرآنی تبادل نظر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از لامرود، غلامرضا نعیمی در ابتدای این جلسه درباره عظمت ماه مبارک رمضان مطالبی را بیان کرد و گفت: ماه مبارک رمضان ماه عبادت و بندگی و ماه میهمانی خداست، لذا از هم اکنون باید به دنبال تقویت برنامه ها در این ماه عظیم بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لامرود,
 
,
در این جلسه رییس شورای هیات مذهبی شهرستان هدف از برگزاری این نشست را تبادل اطلاعات و همکاری هرچه بهتر شورا و مکتب القرآن ثارالله در ایام و مناسبت های سال بویژه ماه مبارک رمضان دانست و افزود:با همکاری و همفکری بزرگان و مسولین هییت های محلات در ماه مبارک رمضان آینده بر سه محور قرآنی،فرهنگی و ورزشی خواهیم گذاشت و امیدواریم در این فرصت باقی مانده شرایط و بستر محیط در محلات فراهم شودتا جذابیت در هییت های مذهبی را بوجود آوریم.
,
 
,
در ادامه حجت الاسلام اللهیاری قایم مقام موسسه مکتب القرآن ثارالله به بیان دیدگاهها و نکته نظرات پرداخت و اظهار داشت: این موسسه آمادگی دارد تا در این زمینه با شورای هیئات مذهبی شهرستان همکاری داشته باشد.
,
 
,
اللهیاری گفت:این موسسه از تمام ظرفیت های خود جهت اجرای این طرح بزرگ به کار می گیرد و مفتخریم که این طرح که دغدغه مقام معظم رهبری ست را در کل شهرستان به نحو مطلوبی عملیاتی کنیم.
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه