اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کل دادگستری قزوین:

افزایش آسیب‌های اجتماعی در استان نگران کننده است

افزایش آسیب‌های اجتماعی در استان نگران کننده است
رئیس کل دادگستری قزوین گفت: افزایش بیش از حد این آسیب‌های اجتماعی نگران کننده است و اگر ما مسئولان به درستی به وظایف قانونی و شرعی خود عمل کنیم در بسیاری از حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی شرایط مطلوب تری را خواهیم داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ حجت الاسلام نورالله قدرتی، رئیس کل دادگستری استان قزوین پیش از ظهر امروز(سه شنبه) در پانزدهمین همایش فرماندهان انتظامی استان قزوین در سالن اجتماعات فرماندهی انتظامی اظهار کرد: خدمت در نیروی انتظامی را برای خود یک افتخار بدانید چون مدال آن به دست مقام عظمای ولایت بر سینه شما چسبانده شده است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی به نقش حساس نیروی انتظامی در جامعه اشاره کرد و افزود: امروزه در مواقع ضرور و خطر نیروی انتظامی به عنوان تامین کننده اصلی امنیت عمومی به خوبی در صحنه حضور دارد و ماموریت های ذاتی و محوله خود را انجام می دهد. 

این مسئول اذعان کرد: ثمره همه تلاش های شما ایجاد امنیت، حفظ نظم، امیدواری و دلگرمی مردم نسبت به نظام اسلامی و ثمره نهایی آن اقتدار نظام جمهوری اسلامی و سربلندی کشور عزیزمان است. 

وی بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی با آن انگیزه های بلندی که امام خمینی(ره) داشتند و با خون شهدا به پیروزی رسید و امروز ما میراث دار خون شهدا هستیم و به همین خاطر وظایف سنگینی به دوش ما نهاده شده است. 

قدرتی در ادامه تصریح کرد: همه ما بدهکار نظام و خون شهدا هستیم از این رو کار سختی در پیش داریم و باید به درستی به وظایف خود عمل کنیم چون در روز قیامت باید پاسخگو در مقابل شهدا باشیم. 

این مقام قضایی به افزایش آسیب‌های اجتماعی در جامعه اشاره کرد و گفت: بیشترین برخورد با جرائم و آسیب‌های اجتماعی با دستگاه قضایی و نیروی انتظامی است؛ اما همیشه نگاه برخوردی سخت، فیزیکی و مجازات با آسیب‌های اجتماعی موثر نخواهد بود و لازم است با نگاه پیشگیرانه، هدایت و ارشاد و با رافت اسلامی در سطح جامعه ریشه بسیاری از جرائم و آسیب‌ها را از بین برد. 

مسئولان در کاهش آسیب‌های اجتماعی باید منسجم عمل کنند
وی ابراز کرد: دستگاه قضایی و نیروی انتظامی به تنهایی قادر به کاهش جرائم و آسیب‌ها نیستند و لازم است همه دستگاه‌ها و نهادها به دور از نگاه آماری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی به میدان بیایند چون دیر یا زود این آسیب‌ها گریبان گیر همه ما و جامعه خواهد بود. 

این مسئول بیان کرد: همه باید بیدار باشیم و هماهنگ، منسجم و منطبق با نیازهای جامعه گام برداریم و این توقع که نباید در جامعه هیچ جرم و آسیبی باشد درست نیست.

وی بیان کرد: افزایش بیش از حد این آسیب‌های اجتماعی نگران کننده است و اگر ما مسئولان به درستی به وظایف قانونی و شرعی خود عمل کنیم در بسیاری از حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی شرایط مطلوب تری را خواهیم داشت و در نتیجه شاهد کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود. 

رئیس کل دادگستری استان قزوین عنوان کرد: باید در مسیر احقاق حق و اجرای عدالت توجه داشته باشیم که برخی از انتظارات جامعه و گاها اشخاص دارای نفوذ با فشارهای ناحق تلاش می‌کنند، ما را از مسیر قانون خارج نکند. 

قدرتی به عملکرد خوب نیروی انتظامی و سایر مسئولان در ناآرامی‌های اخیر اشاره کرد و بیان داشت: در ناآرامی‌های اخیر که عده ای افراد سود جو و فرصت طلب و با مقاصد شخصی با سوءاستفاده از درخواست‌های قانونی بعضی از اقشار محروم جامعه به خیابان‌ها آمدند و اموال مردم و بیت المال را تخریب کردند نیروی انتظامی با ورود به موقع و با مدیریت دقیق و میدانی و بدون کم ترین تنشی توانست اغتشاشگران را مدیریت کند و امنیت را به جامعه برگرداند، از این رو بنده از فرماندهی محترم و همه شما پرسنل خدوم نیروی انتظامی قدردانی می‌کنم. 

رئیس کل دادگستری استان قزوین اذعان کرد: امنیت و احساس امنیت برای هر شخص و جامعه یک ضرورت است و دستگاه قضایی و نیروی انتظامی پرچمدار ایجاد امنیت در جامعه هستند که بحمدالله با تلاش‌های انجام شده امنیت بسیار مطلوبی در استان برقرار است و جزء پنج استان امن کشور هستیم و امیدواریم با تلاش‌های شبانه روزی این احساس امنیت بیش از پیش در سطح جامعه حس شود و همه باید بدانید امنیت جامعه و حفظ نظام خط قرمز ما باشد و با تمام کسانی که بخواهند از این خط قرمز عبور کنند قاطعانه ایستاده و برخورد قانونی را به عمل خواهیم آورد.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, مسئولان در کاهش آسیب‌های اجتماعی باید منسجم عمل کنند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه