اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل منابع طبیعی مازندران خبر داد

افزایش 25 درصدی کشفیات قاچاق چوب در مازندران

افزایش 25 درصدی کشفیات قاچاق چوب در مازندران
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ ساری در خصوص میزان کشف قاچاق طی 11 ماهه سال‌جاری با اشاره به افزایش 25 درصدی آمار کشفیات قاچاق چوب گفت: در سال 96 میزان 381 مترمکعب کشف چوب داشتیم که این میزان در سال قبل، 300 متر مکعب بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سرهنگ حسینعلی خورشیدی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پدیده قاچاق چوب در استان به صورت‌های گوناگون در حال اتفاق است و به همین میزان، کشف را نیز پیچیده‌تر کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: از خودروهای سواری نظیر پژو و 206 گرفته تا خودروهای کانیتر یخچالی حمل گوشت به حمل کالای قاچاق می‌پردازند و سرجنگلبانی‌های ما در سراسر استان، طلایه‌داران حفظ چوب جنگلی و کشف قاچاق چوب هستند.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ ساری در خصوص میزان کشف قاچاق طی 11 ماهه سال‌جاری با اشاره به افزایش 25 درصدی آمار کشفیات قاچاق چوب خاطرنشان کرد: در سال 96 میزان 381 مترمکعب کشف چوب داشتیم که این میزان در سال قبل، 300 متر مکعب بود.

این مسئول بیان کرد: میزان کشف ذغال طی 11 ماهه سال‌جاری، 17 هزار و 447 کیلوگرم است که این آمار در سال گذشته 12 هزار و 159 کیلوگرم بود.

خورشیدی در خصوص کشف هیزم بیان کرد: میزان کشف هیزم در این بازه زمانی، یک‌هزار و 731 استر (حجم هیزم) گزارش شده است که این میزان در سال قبل، 372 استر بود.

وی اضافه کرد: میزان دستگیری طی 11 ماهه سال‌جاری، 509 نفر اعلام شد که این آمار در سال گذشته، 76 نفر بود.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ ساری یادآور شد: 78 دستگاه ادوات جرم طی این مدت توقیف شد که این میزان در سال قبل، 16 مورد بود.

این مسئول در خصوص اجرای احکام قضایی و آزادسازی اراضی اذعان کرد: در سال‌جاری، 57 هکتار از اراضی که دارای حکم قضایی بود، خلعیت کردیم و 80 هکتار نیز رأسا و بدون تشکیل پرونده قضایی ذیل ماده 55، آزادسازی شد که این میزان در سال قبل، 40 هکتار بود.

خوشیدی در پایان با بیان اینکه آتش‌سوزی طی سال‌جاری 2 برابر سال گذشته بود؛ اظهار امیدورای کرد در سال 97، شاهد کاهش خسارات آتش‌سوزی در عرصه منابع طبیعی و جنگل‌های استان باشیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه