logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

رئیس اداره منابع طبیعی بهشهر خبر داد؛

کاشت بیش از ۳۰ هزار اصله درخت در بهشهر

کاشت بیش از ۳۰ هزار اصله درخت در بهشهر
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بهشهر گفت: بیش از ۳۰ هزار اصله نهال اسفندماه امسال در عرصه‌های طبیعی این شهرستان کاشته می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علی باقری در گفت‌وگو با خبرنگار بهشهر بیدار، اظهار کرد: ترویج فرهنگ درختکاری در جامعه از شاخص‌های پایه برای توسعه اجتماعی و زیستی در شهرها است که همه‌ساله از 15 لغایت 21 اسفند به نام روز درختکاری و هفته منابع طبیعی، باهدف توجه بیشتر مردم به حفظ منابع طبیعی نام‌گذاری شده است.

وی با اشاره به اینکه سرعت و شدت تغییرات اقلیمی در کشور، به کاشت درخت اهمیت ویژه‌ای داده و در مهار آلودگی هوا کمک موثری می‌کند افزود: اسفندماه امسال بیش از 30 هزار اصله نهال به‌منظور توسعه جنگل‌های این شهرستان و توسعه فضای سبز کاشته می‌شود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بهشهر از برخورد شدید با متخلفان بر اساس قانون خبر داد و تصریح کرد: حفظ منابع طبیعی به‌تنهایی از توان اداره منابع طبیعی خارج است و لازم است که همه دستگاه‌ها بیش‌ازپیش به حفظ منابع خدادادی توجه کنند تا نسل آینده با تعقل و تفکر منافع زودگذر و ظاهری خود را به حفظ منابع طبیعی ترجیح ندهند.

باقری گفت: در بیش از 130 هکتار از اراضی بخش یانسر و بخش مرکزی شهرستان بهشهر که در حال حاضر کاربری جنگل ندارند اما می‌توان با روش‌های مختلف مانند استفاده از آب‌های غیرمتعارف و زهکشی خاک و سایر تکنیک‌های فنی نسبت به کاشت گونه‌های سریع الرشد در آن‌ها اقدام کرد، انجام شد.

آیین درختکاری بهشهر با حضور امام‌ جمعه و مسئولان این شهرستان در منطقه گردشگری توریستی عباس‌آباد برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهشهر بیدار,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه