logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

رئیس شورای هماهنگی تیلیغات چهارمحال و بختیاری:

همایش گرامیداشت شهدای دولت در شهرکرد برگزار می‎شود

همایش گرامیداشت شهدای دولت در شهرکرد برگزار می‎شود
همایش گرامیداشت شهدای دولت همزمان با هشتم شهریور ماه با حضور رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در مصلای شهرکرد برگزار می‎شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بام ایران خبر علی گرجی در جلسه برنامه‌ریزی مراسم هشتم شهریور، سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر که در فرمانداری شهرکرد برگزار شد گفت: هر چه زمان می گذرد یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر در اذهان مردم بیشتر تداعی می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بام ایران خبر,

وی افزود: سی و سومین سالگرد بزرگداشت شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت پاسداشت دولتمردانی است که خدمات بی منت خود را در سراسر کشور ارائه می دهند.

گرجی، پایبندی به اصول و ارزش‌های اسلامی و انقلابی، دفاع حقیقی و بی منت از محرومین و مستضعفین، ساده زیستی و پرهیز از تجمل گرایی، دقت و توجه در مصرف بیت المال و حساسیت در مردم‌داری و مهرورزی را از جمله ویژگی های شاخص شهیدان رجایی و باهنر برشمرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تصریح کرد: مدنظر قرار دادن کارآمدی و خدمت در انتخاب مسئولان، شجاعت و قاطعیت در تصمیم گیری در مقابل فساد، گسترش عمل گرایی به جای شعارگرایی و عدالت انقلابی را از جمله ویژگی هایی دانست که این شهیدان بزرگوار را ماندگار کرده است.

گرجی اظهار داشت: هر چند این شهیدان بیشتر از سی روز رئیس جمهور و نخست وزیر نبودند اما در همین مدت کوتاه اسوه های خدمتگزاری در نظام علوی بودند.

رئیس شورای هماهنگی تیلیغات استان از برگزاری همایش گرامیداشت شهدای دولت در مهدیه مصلای شهرکرد خبر داد و گفت: این مراسم در ۸ شهریور و با حضور رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری حجت الاسلام والمسلمین اکرمی برگزار می شود.

گرجی ضمن ارائه گزارشی از برگزاری راهپیمایی روز قدس، اظهار داشت: این راهپیمایی در ۱۴۵ نقطه استان و با حضور ۲۶۵ هزار نفر از مردم استان حماسه ای بود که مردم چهارمحال و بختیاری خلق کردند.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه