logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

مشاور سابق وزیر دفاع فرانسه:

زمان افول آمریکا و اسرائیل فرا رسیده است

زمان افول آمریکا و اسرائیل فرا رسیده است
مشاور سابق وزیر دفاع فرانسه گفت: زمان افول آمریکا و اسرائیل فرارسیده است چرا که آنها به دنیایی قدیمی تعلق دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ آلن کروز صبح امروز در حاشیه کنفرانس بین‌المللی افق نو در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: ایران قطب اصلی در مقابل نظام امپریالیسم و مخصوصا حرکات اسرائیل و آمریکا به شمار می‌آید که خوشبختانه این موضوع در کنفرانس افق نو مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

کروز افزود: ما در جهانی هستیم که به صورت کامل درصدد این است که از تک قطبی بودن خارج شده و به سوی چندقطبی بودن حرکت کند و این بسیار مهم است؛ به عقیده من زمان افول آمریکا و اسرائیل فرارسیده است.
وی با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل به دنیایی قدیمی تعلق دارند، ادامه داد: امروز دنیای جدید با ملیت‌ها و قدرت های مختلف چون روسیه، هند، آفریقای جنوبی و مخصوصا ایران در حال شکل گیری است.
مشاور سابق وزیر دفاع فرانسه گفت: ایران طی 40 سال اخیر نشان داده که می تواند در مقابل تمامی فشارها مقاومت کند و در مقابل تمامی قدرت ها بیایستد؛ این کنفرانس نشان می دهد که شخصیت های مختلفی از کشورهای گوناگون در ایران حضور پیدا می‌کنند تا اعلام نمایند دنیای جدیدی وجود دارد.
وی اظهار کرد: نظامیان و متفکران اروپایی به پایان یافتن دنیای کنونی با حاکمیت آمریکا اذعان کرده اند بنابراین باید خود را برای همکاری به منظور ساخت دنیای جدید آماده کنیم.
کروز در ادامه به خروج ایالات متحده آمریکا از برجام اشاره کرد و گفت: این اقدام، حرکات و تلاش های نهایی و آخر ابرقدرتی چون آمریکاست تا قدرت نمایی کند اما می دانند که دوران قدرت نمایی‌شان به اتمام رسیده و تلاش هایی که برای اعمال نفوذ انجام می‌دهند، مثمرثمر نخواهد بود.
وی تصریح کرد: کشورهای فرانسه، انگلیس و آمریکا و در پشت سر آن ها عربستان با یکدیگر اتحادی تشکیل داده اند تا بتوانند به سبک قدیمی دنیا را اداره کنند اما این اقدام بیهوده است و آمریکا می داند اگر با ایران به تعارض برسد، نهایتا این درگیری به کل منطقه رسوخ پیدا کرده و همه کشورهای خاورمیانه آسیب خواهند دید.
کروز خاطرنشان کرد: آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانان آن ها در منطقه به اهداف خود دست پیدا نخواهند کرد و فردا برای ایشان غیرممکن است؛ باید بدانند که جمهوری اسلامی ایران، قطب جدید دنیاست.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه