اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاندار چهارمحال و بختیاری:

​رونق اشتغال روستایی و عشایری در چهارمحال و بختیاری ضرورت دارد

​رونق اشتغال روستایی و عشایری در چهارمحال و بختیاری ضرورت دارد
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: گردشگری و دامپروری می تواند در رونق اشتغال روستایی و عشایری نقش مهمی را ایفا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بام ایران خبر ؛ اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری امروز در نشست کارگروه تخصصی اشتغال این استان افزود: این کمیته متشکل از مدیران مرتبط دستگاههای اجرایی، روسای بانک و چند تن از مسئولان استانداری است که هر هفته با برگزاری جلسه مشکلات این حوزه را برطرف می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر ,

اقبال عباسی با اشاره به ارائه تسهیلات ارزان قیمت بدون سقف برای توسعه اشتغالزایی در استان تصریح کرد: تاکنون نتوانسته ایم از این شرایط خوب برای رونق اشتغالزایی در استان بهره گیریم، اما با انسجام و هماهنگی می توان همه مشکلات را از میان برداشت.

استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: باید از ظرفیت های مختلف برای ایجاد شغل در چهارمحال و بختیاری بهره برد.

وی با تاکید بر رونق اشتغال روستایی و عشایری در استان تصریح کرد: گردشگری و دامپروری می تواند در این حوزه نقش مهمی ایفا کند.

عباسی تصریح کرد: با وجود بیکاری در استان، اکنون باید در ارائه تسهیلات اشتغالزا جلوتر از سایر استان‌ها قدم برداشت. 

وی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست با وجود نرخ بیکاری بالای استان، زمان بیشتری برای حل این مشکل در استان اختصاص یابد و یک طرح سرمایه‌گذاری را در استان تقبل کنند. 

عباسی با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی طرح‌های ناقص را به بانک‌ها معرفی نکنند تا پروسه ارائه تسهیلات طولانی نشود، گفت: مجوزهای تاسیس مهلت‌دار برای ارائه تسهیلات اشتغالزا کافی است و بانک‌ها نباید ازآن مجموعه ایرادبگیرند. 

وی تاکید کرد: بانکهای عامل در پرداخت مابقی تسهیلات اشتغالزا ، که باید پرداخت شوند اقدامات لازم را انجام دهند. 


استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: ایجاد مشاغل خانگی از مهمترین ظرفیت های استان چهارمحال و بختیاری به شمار می رود که دولت در راستای ایجاد شغل های خانگی گام های بلندی برداشته است.
 
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه