اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون نظارت محیط زیست استان قزوین هشدار داد:

احتمال آتش سوزی در مراتع به دلیل افزایش دما در فصل تابستان

احتمال آتش سوزی در مراتع به دلیل افزایش دما در فصل تابستان
معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان قزوین گفت: با توجه به کاهش نزولات جوی، افزایش دما در فصل تابستان و خشک شدن پوشش گیاهی احتمال آتش سوزی در مراتع و جنگل ها بالاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالحسین مظفری در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: سالانه بخش‌هایی از مراتع و جنگل‌ها در کشور طعمه حریق می‌شود که با فرا رسیدن فصل تابستان و افزایش دما و خشک شدن پوشش گیاهی این شرایط تشدید خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی تصریح کرد: این آتش سوزی‌ها خسارات زیادی را به محیط زیست و مردم وارد می‌کند چرا که ذخایر گیاهی و جانوری و میکروارگانیسم‌ها در این مناطق از بین می‌رود و همچنین نبود پوشش گیاهی و درختان در این مناطق باعث ایجاد سیل در هنگام بارندگی‌ها می‌شود. 

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان قزوین افزود: با توجه به اینکه منشأ بسیاری از این آتش سوزی‌ها عامل انسانی بوده، از مردم عزیز در سراسر نقاط استان درخواست می‌شود که حتی المقدور از روشن کردن آتش در مراتع و جنگل‌ها خودداری کنند.

وی عنوان کرد: از مردم درخواست داریم که به هیچ وجه در داخل جنگل‌ها و مراتع آتش روشن نکرده و در مواقع ضروری از سطوح بدون پوشش گیاهی استفاده نموده و اجاق را با سنگ محصور کنید. 

این مسئول ادامه داد: پس از اتمام استفاده از آتش از خاموش شدن آن اطمینان حاصل کرده و هیچ گاه خاکسترهای اجاق را بدون اطمینان از خاموش شدن کامل «بوسیله آب یا مدفون کردن با خاک» رها نکنند. 

وی اضافه کرد: در صورت استفاده از منقل و اجاق ذغالی و چوبی خاکسترهای اضافی به محیط تخلیه نشود چرا که موجب آتش سوزی علوفه و مواد قابل اشتعال در مراتع خواهد شد، از پرت کردن ته سیگار یا چوب کبریت استفاده شده در طبیعت و مکان‌های مستعد آتش سوزی جدا خودداری کنید. 

مظفری اذعان کرد: از از رهاسازی مواد شیشه ای «نظیر انواع بطری شیشه ای و پلاستیکی»، خرده شیشه و اشیا مشابه در داخل مراتع و جنگل‌ها خودداری شود چرا که این اشیا همانند عدسی ذره بین عمل کرده و موجب اشتعال علوفه خشک و مواد قابل اشتعال کف جنگل‌ها و مراتع شده و کانون‌های آتش در مناطق ایجاد میکند.

وی در ادامه توصیه‌های خود گفت:

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, وی در ادامه توصیه‌های خود گفت:,

-از سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی در مزارع جدا خودداری کنند و از آتش و مشعل به عنوان منبع روشنایی در جنگل‌ها و مراتع بویژه در هنگام راهپیمایی‌های شبانه استفاده نکنید. 

-از بازی کودکان با آتش بویژه در مناطق جنگلی و مرتعی جلوگیری کنید، از حرکات نمایشی و تفریحی بوسیله آتش در مناطق جنگلی و مرتعی خودداری شود. 

-از تیراندازی هوایی و یا باهدف مشخص در مناطق جنگلی و مرتعی خودداری کنید. 

-هنگامی که موتور خودرو داغ است «پس از طی مسافت‌های طولانی» از توقف در مناطق مستعد آتش سوزی پرهیز کرده و پس از اطمینان از خنک شدن موتور اتومبیل در محلی عاری از پوشش گیاهی آن را به محل کمپ خود انتقال دهید. 

این مسئول در پایان از شهروندان عزیز درخواست کرد: در صورت مشاهده آتش سوزی در مراتع و جنگل‌ها مراتب را به سامانه ۱۵۰۴ و ۱۵۴۰ اطلاع دهند تا در در کوتاه‌ترین زمان ممکن مامورین یگان حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و اکیپ‌های اطفاء حریق به محل اعزام و از ادامه آتش‌سوزی و بروز خسارت زیست‌محیطی ممانعت کنند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه