اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

طرح بازسازی واقعه غدیر در شهرستان فارسان

طرح بازسازی واقعه غدیر در شهرستان فارسان
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فارسان گفت: همزمان با دهه امامت و در آستانه فرارسیدن عید ولایت بزرگ‌ترین واقعه تاریخ شیعیان در شهرستان فارسان بازسازی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید یزدانی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فارسان در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز گفت: امسال هم طبق روال سال‌های گذشته، بزرگ‌ترین واقعه تاریخ شیعه و مهم‌ترین سند حقانیت شیعیان در شهرستان فارسان بازسازی خواهد شد.

وی افزود: واقعه غدیر یکی از بزرگ‌ترین سندهای حقانیت شیعه است که همگان حتی اهل سنت بر وقوع و صحت آن معترف هستند و بزرگ‌ترین عید ما شیعیان محسوب می‌شود لذا تشریح و شناخت آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در همین راستا سپاه ناحیه فارسان قصد دارد تا با بازسازی این واقعه تاریخی نحوه وقوع و جانشینی امیرالمؤمنین (ع) را برای همشهریان و عموم مردم شهرستان به تصویر بکشد.

سرهنگ یزدانی افزود: با توجه به بازخورد بسیار خوبی که این برنامه در سال‌های قبل در بین مردم داشته امسال بسیاری از ادارات و مردم عادی نیز پیش‌قدم شده‌اند تا به اجرای این برنامه کمک و در اجر آن سهیم شوند.

وی بیان داشت: لذا امسال علاوه بر اجرای گسترده این برنامه، برنامه‌های جانبی بسیار خوبی نیز پیش‌بینی‌شده است برنامه‌هایی نظیر نمایشگاه کتاب، پذیرائی و ایستگاه‌های صلواتی در چند نقطه، تجلیل از چندین خانواده شهدا و همچنین برنامه‌هایی نظیر مسابقه نقاشی برای کودکان.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طبق جلسه‌ای که در خصوص بازسازی واقعه غدیر با حضور امام‌جمعه شهرستان و رؤسای ادارات گرفته شد مقرر گردید، برنامه در ساعت 18 روز چهارشنبه مورخ 1397/06/07 در محل تفریحی پارک قلمستان برگزار گردد.

 لذا از آحاد مردم ولایتمدار استان چهارمحال و بختیاری برای حضور در این مراسم‌های معنوی دعوت می‌نماییم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه