logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

چگونه کلاس اولی‌ها را راهی مدرسه کنیم؟

چگونه کلاس اولی‌ها را راهی مدرسه کنیم؟
وی خطاب به والدین کلاس اولی‌ها گفت: با برخورد مناسب در نخستین روز‌های مدرسه اجازه ندهید فرزندانتان مدرسه گریز بشوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، عظیم عظیمی در آستانه سال تحصیلی جدید در گفت و گو با ایسنا، به بیان توصیه‌های برای آماده سازی کلاس اولی‌ها برای ورود به مدرسه پرداخت و گفت: خانواده‌ها باید قبل از شروع سال تحصیلی کلاس اولی‌ها را برای حضور در مدرسه آماده کرده و از مدرسه به عنوان یک مکان خوب یاد کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


این روانشناس کودک با اشاره به اینکه ساعات حضور کلاس اولی‌ها در مدرسه برای آن‌ها نسبتا زیاد و خسته کننده است، گفت: کلاس اولی‌ها آمادگی لازم برای حضور در مدرسه و انجام تکالیف آن را ندارند، لذا والدین باید با برنامه ریزی درست از روز‌های قبل از شروع سال تحصیلی جدید فرزندانشان را برای ورود به مدرسه آماده کنند.

این روانشناس کودک با بیان اینکه صحبت کردن در مورد دشواری‌های مدرسه می‌تواند انگیزه کلاس اولی‌ها را برای حضور موفق در مدرسه کم کند، از والدین و اطرافیان کلاس اولی‌ها خواست در مورد دغدغه‌ها و سختی‌های مدرسه رفتن حرف نزنند.

عظیمی با اشاره به اینکه مدرسه نخستین مکان رسمی است که افراد در سنین کودکی با آن روبرو می‌شوند، گفت: توصیه می‌شود والدین و اولیای مدرسه نخستین روز‌های حضور در مدرسه را برای کلاس اولی‌ها با شور و نشاط همراه کرده و از این طریق مدرسه را به عنوان یک محل آموزشی شاد به کلاس اولی‌ها بشناسانند.

وی در ادامه با بیان اینکه برخی از کلاس اولی‌ها در نخستین روز های مدرسه با مشکل جدایی از والدین مواجه می‌شوند، به والدین این گونه دانش آموزان توصیه کرد: با مشاوره با کارشناسان برخورد مناسب با کلاس اولی‌ها داشته باشند و مدرسه را برای فرزنداشان به یک مکان آموزشی به دور از ترس و دلهره تبدیل کنند.

وی خطاب به والدین کلاس اولی‌ها گفت: با برخورد مناسب در نخستین روز‌های مدرسه اجازه ندهید فرزندانتان مدرسه گریز بشوند.

وی در ادامه به بیان توضیحاتی در مورد نحوه رفتار با کلاس اولی‌ها در روز‌های نخستین حضورشان در مدرسه پرداخت و گفت: توصیه می‌شود والدین در روزهای نخستین مدرسه به کلاس اولی‌ها روحیه بدهند و نگذارند انجام تکالیف مدرسه خاطره بدی را از مدرسه رفتن در ذهن فرزندانشان رقم بزند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه