logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

فرمانده انتظامی تنکابن خبر داد

راه‌اندازی پلیس فتا در تنکابن

راه‌اندازی پلیس فتا در تنکابن
فرمانده انتظامی تنکابن در مراسم گرامیداشت هفته ناجا با اعلام خبر تهیه ساختمانی جدید، نوید راه‌اندازی پلیس فتا در این شهرستان را داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، رامین شمس چهارشنبه شب در مراسم گرامیداشت هفته ناجا ضمن تبریک، اظهار کرد: نیروی انتظامی برای برقراری امنیت در کشور بیش از ۱۳ هزار شهید و ۲۰ هزار جانباز تقدیم نظام کرده است.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی یکی از پرکاربردترین ارگان‌های دولتی محسوب می‌شود، افزود: نعمتی مهم‌تر از امنیت وجود ندارد و هیچ جایگزینی نمی‌توان برای آن در نظر گرفت.

فرمانده انتظامی تنکابن آرامش و امنیت را دغدغه خاطر همه مردم دانست و گفت: این مهم‌ترین مؤلفه حیات بشری است.

این مسئول یادآور شد: چیزی که امروز دشمنان را از کشور ما عصبانی می‌کند؛ امنیت و ولایت مداری ما، انسجام و وحدت بین مردم و مسئولین است.

شمس حادثه تروریستی اهواز را نشانه خواست دشمن بیان کرد و افزود: دشمن مزدورانی پرورش داد تا در مراسم به انسان‌های بی‌دفاع، مسلحانه حمله کنند.

وی در بخش دیگر سخنان خود خاطرنشان کرد: خیلی از اندیشمندان بزرگ مسائل سیاسی دنیا امروز اعلام می‌کنند که دنیای کنونی ما با یک نوع بی‌نظمی و ناامنی مواجه شده است. جنگ روانی، تهدید، جنگ‌های نیابتی، تروریست‌ها، جنگ‌های قومی و قبیله‌ای که همگی به دنبال برهم زدن نظم جهانی هستند.

فرمانده انتظامی تنکابن با اشاره به اینکه مهم‌ترین نوع امنیت، امنیت اخلاقی است، تصریح کرد: اگر امنیت اخلاقی برقرار باشد، جنگ‌های بین‌المللی و ناامنی‌ها و بداخلاقی‌ها از بین می‌رود. اگر امنیت اخلاقی باشد، ارزاق مردم احتکار نمی‌شود.

شمس در پایان با اعلام خبر تهیه ساختمانی جدید، نوید راه‌اندازی پلیس فتا در شهرستان تنکابن را داد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه