logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مجازات سنگین ورود کدئین به عراق

مجازات سنگین ورود کدئین به عراق
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر از ممنوعیت ورود برخی داروها به عراق خبر داد و گفت: زائران مراقب باشند بر اثر یک اشتباه در زندان‌های سخت عراق و جریمه‌های ۷۰ میلیون تومانی مواجه نشوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار مسعود زاهدیان بابیان اینکه در کشور عراق قوانین و مقرارت سختی در برخورد با مواد مخدر وجود دارد، افزود: برای اینکه اتباع کشورمان از تبعات بعدی مصونیت پیدا کنند و برای بردن قرص و داروهای خاصی که ممنوعیت دارد برایشان مشکل ایجاد نشود، آموزش خاصی را در مرزها و مجموعه کاروان‌ها و گروه‌های اعزامی به اربعین انجام داده‌ایم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
 
,
وی تاکید کرد: نیروهای پلیس مبارزه با مواد مخدر در مرزها مستقر شده اند که اگر کسی آگاهانه یا ناآگاهانه قصد ورود این مواد به کشور عراق را داشته باشد، جلوگیری انجام شود. 
,
 
,
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: در عراق همانند برخی کشورهای عربی دیگر، حمل داروهایی که دارای مشتقات مخدر باشد مثل کدئین و دیکلوفناک ممنوعیت دارد و مشابه مواد مخدر برخورد با آن می شود. 
,
 
,
سردار زاهدیان ادامه داد: زائران اربعین مراقبت کنند زیرا ممکن است برای یک اشتباه همانند ورود این داروها به عراق مدت زیادی را در زندان‌های این کشور گرفتار شوند. 
,
 
,
وی گفت: شرایط سختی در زندانهای عراق حکمفرما است و افراد در وضعیت بدی نگهداری می شوند؛ همچنین بازگشت آنها به کشور هم هزینه زیادی دارد و مستلزم پرداخت جریمه ۷۰ میلیون تومانی و دیگر جریمه ها است. 
,
منبع: مهر 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه