اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

عراق از تحریم واردات برق ایران معاف شد

عراق از تحریم واردات برق ایران معاف شد
در ادامه ناتوانی های واشنگتن برای تحمیل تحریم ها به ایران و کشورهای همکار، رسانه های عراقی به نقل از خبرگزاری فرانسه نوشتند که آمریکا عراق را از تحریم واردات برق از ایران بعنوان بخشی از تحریم های یکجانبه علیه ملت ایران معاف کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایرنا، در این خبر به نقل از 'برایان هوک' رئیس گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا آمده است که واشنگتن به عراق برای ادامه پرداخت هزینه واردات برق از ایران معافیت از تحریم داده است.
هوک همچنین مدعی شد که این معافیت در قبال پاره ای تعهدات و بر اساس یک جدول زمانی به عراق داده شده است.
وی گفته است: عراق ملزم شده است طرحی چند ساله برای بی نیاز شدن از نفت و گاز ایران ارائه کند.
عراق در حال حاضر 1200 مگاوات برق از ایران خریداری می کند.
پیشتر برخی رسانه ها به نقل از مقامات آمریکایی از معاف شدن عراق در زمینه تجارت با ایران خبر داده بودند.
هنوز مقامات عراقی در این خصوص اظهارنظری نکرده اند اما عادل عبدالمهدی در نشست خبری روز سه شنبه گذشته خود تایید کرد که بغداد برای گرفتن این گونه معافیت ها با طرف های ایرانی و عراقی در حال مذاکره است.
ادعاها و رجزخوانی های مقامات آمریکایی علیه ایران درحالیست که براساس اعلام رسانه های عراق، واشنگتن ناچار شده است که تحت فشار بغداد، این کشور را در ضمن کشورهایی بداند که از پایبندی به تحریم های یکجانبه و غیر قانونی واشنگتن علیه جمهوری اسلامی ایران معاف شده اند.
بسیاری از ناظران سیاسی و تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که تحریم های یکجانبه آمریکا علیه ایران از جمله در زمینه نفت در بلندمدت همراه با افزایش بهای نفت به تضعیف دلار در سطح بین المللی منجر شده و به شکست و عقب نشینی آمریکا می انجامد، روندی که بخشی از آن در صحبت های برخی مقامات آمریکا دیده می شود.
«جان بولتون» مشاور رئیس جمهوری آمریکا با لحنی که حاکی از ناکامی آمریکا در تحریم ایران است، به همراهی نکردن شرکای تجاری مهم تهران در تحریم‌های یکجانبه کاخ سفید علیه ایران اعتراف کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ د

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه