اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل دفتر سیاسی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد؛

ضرورت افزایش ارتباط استانداری با انجمن علوم سیاسی

ضرورت افزایش ارتباط استانداری با انجمن علوم سیاسی
مدیر کل دفتر سیاسی استانداری خراسان رضوی گفت: در نخستین گام باید سازوکار هایی اتخاذ شود تا ارتباط بین انجمن علوم سیاسی با استانداری و به ویژه احزاب افزایش یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ احمد قربانی صبح امروز در جلسه هفتگی انجمن علوم سیاسی شاخه خراسان گفت: هدف از برپایی این نشست مشترک تحلیل شرایط موجود کشور و استان در آستانه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، آسیب شناسی شرایط موجود و اتخاذ راهکارهایی برای شکل گیری نشاط سیاسی در جامعه بمنظور افزایش مشارکت های سیاسی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی افزود: با توجه به اینکه فعالیت احزاب در استان محدود است می توان با استفاده از ظرفیت های انجمن علوم سیاسی زمینه را برای ارتقا آگاهی احزاب و افزایش حضور موثرتر آنان در عرصه های مختلف سیاسی برای توسعه مشارکت سیاسی بمنظور ارتقا شاخص های نشاط اجتماعی فراهم کرد.

,

مدیر کل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه عملگرایی لازم در بین احزاب و مدیران اجرایی استان بالا نیست،اظهار داشت: می توان با تهیه طرح های کاربردی زمینه افزایش نقش اساتید علوم سیاسی در آگاهی بخشی به فعالان عرصه سیاسی را فراهم نمود به همین منظور باید جلسات مشترک انجمن علوم سیاسی با دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری سیستماتیک و منظم شود.

,

قربانی تصریح کرد: در همین راستا و در نخستین گام باید سازوکار هایی اتخاذ شود تا ارتباط بین انجمن علوم سیاسی با استانداری و به ویژه احزاب افزایش یابد.

,

گفتنی است؛ در این جلسه اساتید علوم سیاسی دانشگاه فردوسی و آزاد اسلامی مشهد تحلیل خود را از فضای موجود در آستانه انتخابات ارائه کردند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه