logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

فرماندار ویڗه آمل اعلام کرد؛

اجرای 90 برنامه هفته ششم بهمن در آمل

اجرای 90 برنامه هفته ششم بهمن در آمل
فرماندار ویژه آمل با اشاره به اجرای برنامه‌های خوب فرهنگی در هفته ششم بهمن در آمل گفت: 90 برنامه در هفته ششم بهمن اجرا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سیدجعفر رسولی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت ششم بهمن برگزار شد با بیان اینکه حادثه ششم بهمن اتفاقی ملی و روزی برجسته است، اظهار کرد: حضرت امام حادثه ششم بهمن را در وصیت نامه سیاسی الهی خویش ثبت کردند و همگان می‌دانند که وصیت نامه ایشان مقطعی نیست و برای آیندگان نوشته شده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,

وی با اشاره به اینکه در حماسه ششم بهمن، مردم آمل خودجوش پای کار آمدند، ادامه داد: آمل دیار مردم با بصیرت و دشمن شناس است.

این مسئول با بیان اینکه مردم آمل دشمن خود را به خوبی شناختند، افزود: جنگلی‌ها تصور اشتباهی از مردم آمل داشتند.

رسولی با اشاره به اینکه مردم آمل در سال 60 نقشه‌های دشمن را براب کردند، تاکید کرد: مردم دیار علویان در شرایطی پای کار آمدند که هیچکس اآنها به این امر تکلیف نکرد.

فرماندار ویژه آمل با بیان اینکه وصیت نامه امام برای آیندگان است، گفت: مردم آمل حماسه 9 دی را در بهمن ماه سال 60 خلق کردند.

وی با اشاره به اجرای برنامه‌های خوب فرهنگی در هفته ششم بهمن در آمل اظهار کرد: 90 برنامه در هفته ششم بهمن اجرا خواهدشد.

این مسئول با بیان اینکه حماسه ششم بهمن در تاریخ و تقویم کشور ثبت شده است، ادامه داد: مردم آمل در حماسه ششم بهمن آتش به اختیار وارد عمل شدند.

رسولی در پایان با اشاره به اینکه از ابتدای تابستان به دنبال برنامه‌های متنوع فرهنگی بودیم، گفت: 10 هزار کتاب در هفته ششم بهمن در خصوص اتحادیه کمونیست‌ها و ششم بهمن و افرادی که در این بخش تحت تاثیر قرار گرفتند بین دانش آموزان توزیع خواهد شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه