اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی مازندران خبر داد

افتتاح 17 پروژه آبرسانی روستایی در دهه فجر

افتتاح 17 پروژه آبرسانی روستایی در دهه فجر
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران گفت: طی دهه فجر امسال، بیش از 17 پروژه بزرگ آبرسانی روستایی با صرف اعتباری بالغ بر 13 میلیارد تومان در استان به بهره‌برداری می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، به‌مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد شکوهمند اسلامی، 17 پروژه آبرسانی روستایی در سراسر استان مازندران افتتاح و بهره‌برداری از آن‌ها آغاز خواهد شد.

مجید عبدالهی در این‌باره اظهار کرد:  طی دهه فجر امسال، بیش از 17 پروژه بزرگ آبرسانی روستایی با صرف اعتباری بالغ بر 13 میلیارد تومان در استان به بهره برداری خواهد رسید که با افتتاح این پروژه‌ها، 25 روستا با جمعیت 7 هزار و 805 خانوار از غرب تا شرق مازندران از آب، این نعمت بی بدیل الهی بهره‌مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه از مجموع 17  پروژه آبرسانی روستایی، 5 پروژه مجتمعی و 12 پروژه نیز تک روستایی است؛ افزود: برای بهره‌برداری از این پروژه‌ها، 37.1 کیلومتر لوله‌گذاری خط انتقال، 64.8 کیلومتر لوله‌گذاری شبکه توزیع، 15 باب مخزن زمینی به حجم 3 هزار و 550  متر مکعب، 13  واحد ایستگاه پمپاژ، حفر و تجهیز 5 حلقه چاه و بهسازی 3 دهنه چشمه،  یک مورد تصفیه خانه پکیج حذف آهن و اقداماتی از این دست، اجرا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی مازندران خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها شامل آبرسانی فاز اول تیله نو و عسگرآباد در گلوگاه، آبرسانی کوا و فاز یک پرکلا در بهشهر، آبرسانی مجتمع طوسکلا ایستگاه دنگسرک فاز 2 در نکاء، آبرسانی پیله کوه در میاندرود، آبرسانی امره در ساری، مجتمع المشیر در قائمشهر، مجتمع ریگ چشمه فاز یک و دو - مجتمع شیخ محله و آبرسانی میاندره در بابل همچنین مجتمع آبرسانی بوران و کته پشت در آمل، آبرسانی سینوا، تازه آباد، ستار سفلی، ناتر و کلاچان در چالوس است.

این مسئول در ادامه به دستاورد 40 ساله شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران اشاره کرد و گفت: استان مازندارن ( با احتساب جمعیت استان‌های سمنان و گلستان  فعلی ) بر اساس آخرین سرشماری مرکز آمار ایران در سال 1355 بیش از دو میلیون و 291 هزار و 327  نفر جمعیت داشت که یک میلیون و 191 هزار و 490  نفر آن جمعیت روستایی بودند و اکنون براساس آخرین سرشماری دارای سه میلیون و 283 هزار و 582 نفر جمعیت است که 3/42 درصد جمعیت ثابت در روستاها سکونت دارند.

عبدالهی ادامه داد: با احتساب جمعیت فصلی و شناور، حدود 50 درصد جمعیت استان به نوعی در روستاها زندگی می‌کنند که بر این اساس، 7/6 درصد از جمعیت روستایی کشور را در خود جای داده است و گفتنی است بخش روستایی در مقایسه با روستاهای سایر استان‌ها رتبه سوم جمعیتی و رتبه چهارم تراکم روستایی کشوری را دارا است.

وی متذکر شد: اکنون دو هزار و 928 روستا با 460 هزار و 55 خانوار و جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 386 هزار و 24 نفر در استان مازندران وجود دارد که یک هزار و 603 روستا با 325 هزار و 110 خانوار و 985 هزار و 53  نفر جمعیت تحت پوشش شرکت قرار دارند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران شاخص بهره‌مندی از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی در مازندران در سال 1357 را حدود 14 درصد اعلام و تصریح کرد: این شاخص در ابتدای دولت یازدهم به 68/72 درصد رسید و با تلاش شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران، اکنون شاخص بهره‌مندی آب شرب به 96/75 درصد افزایش یافته که از میانگین شاخص کشوری به میزان 87/1 درصد پیشی گرفته است.

عبدالهی تأکید کرد: در بخش فاضلاب، قبل از انقلاب هیچ‌گونه تاسیساتی در روستاهای استان مازندران وجود نداشت؛ اما بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اجرای تاسیسات فاضلاب در 2 روستای «زاغمرز» بهشهر و «شورکا» جویبار در دست اجراست و مطالعات اجرای این طرح در 5 روستای دیگر استان نیز  با استفاده از فرصت تسهیلات بانک توسعه اسلامی در حال انجام است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه