logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

امام‌جمعه قم:

وحدت و همدلی توطئه‌ای دشمنان را خنثی می‌کند

وحدت و همدلی توطئه‌ای دشمنان را خنثی می‌کند
آیت الله سعیدی بر ایجاد وحدت و همدلی آحاد مردم در چهلمین سالگی پیروزی انقلاب تأکید کرد و گفت: وحدت و هم‌دلی توطئه دشمنان را خنثی کرده و انقلاب را به اهداف خود می‌رساند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا،آیت‌الله سعیدی صبح امروز در آیین افتتاح نمایشگاه چهل‌سالگی پیروزی انقلاب اسلامی که در مصلی قدس قم برگزار شد، اظهار داشت: نمایشگاه‌های مختلف با اهداف خاصی برگزار می‌شوند به‌طوری‌که غالباً تبیینی هستند درحالی‌که برخی از نمایشگاه‌ها تبیینی و با تفکر برپا می‌شود.
وی نمایشگاه شکوه چهل‌ساله انقلاب را موردتوجه قرارداد و تأکید کرد: نمایشگاهی که به‌عنوان پیروزی امتی برگزار می‌شود از نوع نمایشگاه تبیینی و تفکری است و هدف جلب قلب‌های مردم است.
آیت‌الله سعیدی به ویژگی‌های نمایشگاه شکوه چهل‌ساله اشاره کرد و بیان داشت: جامع بودن یکی از ویژگی‌های نمایشگاه است که نشان‌دهنده جامعیت انقلاب و نقش آن در توسعه ایران اسلامی است.
 وی اظهار داشت: اما کلمه خود عدد چهل مفهومی درآیات و روایات دارد و دشمن هم به این مفهوم که همان نبرد ایدئولوژیک بود، پی برده است.
تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) بابیان این‌که رهبری و مردم دو ویژگی مهم انقلاب هستند، تصریح کرد: دشمنان و حتی اسرائیلی‌ها می‌دانند دلیل بقای انقلاب حضور موحدین و نابودی طاغوتیان است مداران که این مهم باید در نمایشگاه تبیین شود.
وی گفت: اگر نمایشگاه برگزار می‌شود با نگاه و هویت ولایت برگزار شود به‌طوری‌که این نوع نمایشگاه باید ویژگی ولایت مداری داشته باشد.
امام‌جمعه قم بر ایجاد وحدت و همدلی آحاد مردم در چهلمین سالگی پیروزی انقلاب تأکید کرد و گفت: وحدت و هم‌دلی توطئه دشمنان را خنثی کرده و انقلاب را به اهداف خود می‌رساند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه