اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر راه و شهرسازی خبر داد:

آغاز ساخت مسکن در بافت فرسوده؛ بهار ۹۸/شهرداری؛ محور نوسازی تهران

آغاز ساخت مسکن در بافت فرسوده؛ بهار ۹۸/شهرداری؛ محور نوسازی تهران
وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: ساخت واحدهای مسکونی در بافت های فرسوده از بهار سال آینده آغاز خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسلامی در گفت وگو با مهر درباره واگذاری مسئولیت رسیدگی به مشکلات حاشیه نشینی از شرکت بازآفرینی شهری به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار داشت: چنین موضوعی صحت ندارد و تنها در دو استان سیستان و بلوچستان و خوزستان که توسعه حاشیه نشینی سرعت بالایی دارد، مقرر شد تا در این دو استان مستقر شود و حاشیه نشینی را ساماندهی کند. اما رسیدگی به مشکلات حاشیه نشینی سایر استان ها به جز این دو استان، همچنان در مسئولیت شرکت بازآفرینی شهری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی در پاسخ به این پرسش که چرا علی رغم وعده های قبلی مبنی بر آغاز ساخت و ساز واحدهای مسکونی در بافت های فرسوده در سال ۹۷، این اقدام آغاز نشده است؟ گفت: مشکلی که وجود داشت این بود که برنامه هایی که قبلا مصوب شده بود، تماما اقدامات حاشیه ای بودند و متن (اقدامات اساسی) نبودند که مسکن مهمترین این اقدامات است.
,
 
,
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: برنامه ای که قبلا پیگیری می کردند عمدتا حول این محورها بود که محله ها را بدنه‌سازی یا کف‌سازی کنند در حالی که این اقدامات کمکی نمی‌کرد تا بازآفرینی شهری اتفاق بیفتد.
,
 
,
اسلامی تصریح کرد: ما تمرکز خود را روی ساخت مسکن و بناهایی که می تواند به فعالیت و کسب و کار رونق دهد، قرار داده‌ایم. بنابراین زمانی که مسکن و ابنیه های مرتبط با فعالیت‌های اقتصادی و کسب و کار احداث شود، خود به خود این محله ها بازسازی می‌شود.
,
 
,
وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: این رویکرد اصلی ماست و در همه استان ها نیز این رویکرد جدید در حال دنبال شدن است. من هفته اخیر در اراک بودم؛ فاز یک بازآفرینی شهری اراک را با رویکرد سابق انجام داده بودند اما مورد موافقت واقع نشده نبود که همانجا دستور دادیم تا فازهای بعدی بازآفرینی شهری اراک با رویکرد جدید اجرا شود.
,
 
,
وی با بیان اینکه عملیات ساخت واحدهای مسکونی در بافت های فرسوده از بهار ۹۸ آغاز می شود، تأکید کرد: محوریت نوسازی بافت های فرسوده در پایتخت با شهرداری تهران است.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه