اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس پلیس راه مازندران:

جاده‌های مازندران برفی و لغزنده است/کندوان فردا یک‌طرفه می‌شود

جاده‌های مازندران برفی و لغزنده است/کندوان فردا یک‌طرفه می‌شود
رئیس پلیس راه مازندران از توقف برف و بارش باران در همه جاده‌های غرب استان و لغزندگی سطح جاده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سرهنگ علیرضا قدمی در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه بارش برف از دیروز در ارتفاعات استان آغاز شده بود، گفت: این جاده که دیشب به دلیل بارش سنگین برف مسدودشده بود ساعت ۶ صبح امروز با تلاش راهداران و پلیس راه مازندران بازگشایی شد.

وی افزود: به دلیل نشست برف در ارتفاعات و لغزندگی سطح جاده چالوس ،هم اکنون آمد وشد خودرو‌ها در این جاده با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

قدمی گفت: براساس تصاویر دریافتی از دوربین‌های نظارتی، سامانه‌های تردد شمار و گشت‌های راهداری، هم اکنون از لحاظ شرایط آب و هوایی جاده‌های هراز، سوادکوه و چالوس، کیاسر وجاده‌های شرق استان بارانی گزارش شده است.

رئیس پلیس راه مازندران افزود: با توجه به لغزنده بودن سطح جاده رانندگان با احتیاط و با سرعت مطمئنه تردد کنند.

وی گفت: آمد و شد خودرو‌ها در حال حاضر در جاده‌های هراز، سوادکوه، چالوس، کیاسر و محدوده درون شهری عادی و روان است.

قدمی به رانندگان توصیه کرد: با توجه به برودت هوا و بارش باران به‌ویژه در مناطق کوهستانی، پیش از سفر از وضعیت راه‌ها، از سلامت فنی خودرو، داشتن سوخت کافی و همراه داشتن زنجیر چرخ برای پیشگیری از مشکلات سفر مطمئن شوند.

رئیس پلیس راه مازندران با بیان اینکه ورود انواع کشنده‌های سنگین شامل تریلر، کامیون و کامیونت به جاده چالوس و هراز از ساعت ۸ صبح امروز ممنوع شده است فردا نیز این محدودیت ترافیکی در این دو جاده اعمال می‌شود.

وی به ممنوعیت دو روزه آمدوشد انواع کشنده‌های سنگین درروز‌های نهم ودهم اسفندماه در جاده‌های چالوس وهراز اشاره کرد و افزود: رفت و آمد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از جاده کرج- چالوس ممنوع است.

رئیس پلیس راه مازندران گفت: آمدوشد همه تریلر‌ها، کامیون‌ها وکامیونت‌ها به استثنای حاملان موادسوختی و فاسد شدنی از ساعت ۸ تا ۲۴ امروز و فردا جمعه ۱۰ اسفندماه از جاده هراز ممنوع شد.

وی افزود: رفت و آمد موتورسیکلت به استثنای موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۱۱ اسفندماه از جاده‌های کرج- چالوس و هراز ممنوع شد.

رئیس پلیس راه مازندران گفت: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی درباره وضعیت راه‌های استان است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه