logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  2. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  3. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  4. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  5. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  6. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  7. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  8. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  9. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  10. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  11. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  12. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  13. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  14. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  15. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  16. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  17. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  18. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  19. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  20. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان

زمان و میزان افزایش کرایه تاکسی و اتوبوس

زمان و میزان افزایش کرایه تاکسی و اتوبوس
معاون فنی و عمرانی فرماندار تهران گفت: از اول اردیبهشت‌ماه نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی تا حداکثر ۲۰ درصد می‌تواند افزایش پیدا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامحسین آرام درباره مصوبه افزایش نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی که سال گذشته توسط شورای شهر تهران به کمیته انطباق فرمانداری تهران ارسال شده بود، اظهار داشت:‌ شهرداری می‌تواند بر اساس نرخ تورم و حداکثر ۲۰ درصد کرایه حمل و نقل عمومی را در سال ۹۸ افزایش دهد، ولی اگر نرخ تورم ۱۵ درصد باشد باید بر همین اساس کرایه اتوبوس، تاکسی و مترو افزایش یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی بیان داشت: شهرداری تهران می‌تواند از اول فروردین نسبت به افزایش کرایه‌ها اقدام کند، ولی چون با تعطیلات همراه هستیم معمولا از اول اردیبهشت‌ماه نرخ کرایه‌ها افزایش می‌یابد.

معاون فنی و عمرانی فرماندار تهران گفت: در حال حاضر فرمانداری و دیگر دستگاه‌های ذی‌ربط نظارت لازم را دارند تا پیش از اعلام رسمی نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی به هیچ وجه افزایش نیابد و با متخلفین برخورد می‌شود.

,

وی بیان داشت: شهرداری تهران می‌تواند از اول فروردین نسبت به افزایش کرایه‌ها اقدام کند، ولی چون با تعطیلات همراه هستیم معمولا از اول اردیبهشت‌ماه نرخ کرایه‌ها افزایش می‌یابد.

,

معاون فنی و عمرانی فرماندار تهران گفت: در حال حاضر فرمانداری و دیگر دستگاه‌های ذی‌ربط نظارت لازم را دارند تا پیش از اعلام رسمی نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی به هیچ وجه افزایش نیابد و با متخلفین برخورد می‌شود.

,
منبع: فارس
, منبع: فارس]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه