logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

از فروش کالای قاچاق در فضای مجازی جلوگیری شود

از فروش کالای قاچاق در فضای مجازی جلوگیری شود
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: باید یک برنامه ریزی در وزارت ارتباطات و تعزیرات انجام تا از فروش کالای قاچاق در فضای مجازی جلوگیری شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی در گفت و گو با صاحب نیوز با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که باعث رکود موجود و تعطیل و نیمه تعطیل شدن تعداد قابل توجی از تولیدی ها و کارخانجات صنعتی شده، ورود کالای قاچاق به کشور است، اظهار کرد: متأسفانه مقدار این قاچاق زیاد است، به تازگی با توجه به بازرسی ها و جریمه قاچاق در بازار، فروش و تبلیغ این کالا در فضای مجازی رواج پیدا کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از کالاهای قاچاق، نمونه آن در کشور تولید می شود اما باز هم این کالاها در فضای مجازی تبلیغ می شود؛ در سالی رهبر انقلاب شعار آن رونق تولید گذاشتند و بر حمایت از کالا و تولید ایرانی تأکید کردند با دست خود و خرید و پخش کالای قاچاق به اقتصاد کشور ضربه می زنیم.

,
وی افزود: با خرید کالای قاچاق ارز از کشور خارج می شود و جوانان کشور بیکار می شوند و اشتغال برای دیگر کشورها ایجاد می کنیم؛ این ها همه ضربات سنگینی بر اشتغال و اقتصاد و نظام جمهوری اسلامی ایران است.
,
 
,
حجت الاسلام موسوی لارگانی تأکید کرد: باید یک برنامه ریزی در وزرات ارتباطات و تعزیرات انجام تا از فروش کالای قاچاق در فضای مجازی جلوگیری شود.
,
 
,
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان با توضیح اینکه هنوز در برخی از فروشگاه ها کالای قاچاق به فروش می رسد، تصریح کرد: باید بازرسی ها جدی تر و جریمه ها بازدارنده تر و سنگین تر باشد؛ اکنون طبق آمار دولتی ها 12.5 میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور می شود که برای کشور ضربه سنگینی است.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه