logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

رئیس جهاد کشاورزی جویبار اعلام کرد

پیش‌بینی برداشت 60 هزار تن برنج در جویبار

پیش‌بینی برداشت 60 هزار تن برنج در جویبار
رئیس جهادکشاورزی شهرستان جویبار گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری 60 هزار تن برنج در این شهرستان برداشت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، علی شعبانی شنبه شب در نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: بدون حضور خبرنگاران اقدامات نهادها و ادارات تأثیرگذار نخواهد بود و بسیاری از نگرانی‌های کشاورزان با اطلاع‌رسانی دقیق و خبرنگاران برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه امسال 600 هکتار افزایش سطح زیرکشت برنج داشته‌ایم اظهار کرد: با توجه به بارندگی‌های ابتدای سال و احیای رودخانه‌ها و نهرها و افزایش 600 هکتاری  سطح زیرکشت برنج در جویبار، پیش بینی می‌شود در سال زراعی جاری 60 هزار تن برنج در این شهرستان برداشت شود.

رئیس جهادکشاورزی جویبار بیان کرد: 210 کیلیومتر از کانال‌های انتقال آب بین مزارع جهت جلوگیری از هدررفت آب با اعتبار 13 میلیارد و 809 میلیون ریال در سطح شهرستان انجام شد.

شعبانی افزود: در بخش اراضی باغی نیز 30 هکتار از این اراضی به سیستم آبیاری قطره‌ای به صورت رایگان مجهز شدند.

وی با اشاره به جذب 133 درصدی اعتبارات در بخش میکانیزاسیون کشاورزی گفت: 95 پرونده به ارزش 7 میلیارد و 448 میلیون تومان به بانک‌های عامل معرفی شدند که تاکنون 3 میلیارد و 300 میلیون تومان این اعتبار جذب شده است.

رئیس جهادکشاورزی جویبار تأکید کرد: در راستای حفظ امور اراضی 31 مورد بنای غیرمجاز قلع و قمع شد.

شعبانی با اشاره به خسارت‌دیدگان سیل ابتدای سال گفت: 566 نفر از خسارت‌دیدگان در بخش کشاورزی غرامت بلاعوض خود را به ارزش 3 میلیارد و 113 میلیون ریال دریافت کردند و بیش از دو هزار نفر دیگر نیز در نوبت دریافت غرامت هستند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه