اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری مازندران اعلام کرد

هزینه 366 میلیارد ریالی در پروژه‌های پدافند غیرعامل در مازندران

هزینه 366 میلیارد ریالی در پروژه‌های پدافند غیرعامل در مازندران
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری مازندران گفت: استان در اجرای پروژه‌های پدافند غیرعامل 366 میلیارد ریال هزینه کرده است به‌طوری که در هر شهرستان یک پروژه را داشته‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین منفردی در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، با بیان اینکه ضروری‌ترین کار در زندگی امروز رعایت اصول پدافند غیرعامل است اظهار کرد: پدافند غیرعامل به دنبال آموزش مهارت‌هایی در حوزه فردی و اجتماعی است که بتوانیم در هر شرایط ممکن به ویژه در شرایط اضطراری به درستی انجام و به سلامتی از آن گذر کنیم. 

وی سابقه پدافند غیرعامل را بعد از جنگ جهانی دوم دانست و افزود: اما با نگاه به زندگی ائمه اطهار و روایات و احادیث شاهد رعایت یا تاکید بر پدافند غیرعامل هستیم. 

مدیرکل پدافند غیرعامل استان با بیان اینکه مازندران رتبه نخست جذب اعتبارات در اجرای پروژه‌های پدافند غیرعامل را در کشور دارد گفت:استان مازندران در اجرای پروژه‌های پدافند غیرعامل 366 میلیارد ریال هزینه کرده است به‌طوری که در هر شهرستان یک پروژه را داشته‌ایم. 

منفردی همچنین خاطرنشان کرد:استان مازندران در بکارگیری جوانان و بهره‌گیری از سازمان‌های مردم‌نهاد نیز در کشور رتبه نخست را دارد. 

وی با بیان اینکه سند 40 ساله پدافند غیرعامل استان مازندران برای اولین بار در کشور در هفت محور تدوین شده است گفت:اداره کل پدافند غیرعامل برنامه 40 ساله آینده را بر اساس بیانیه مقام معظم رهبری تدوین کرده است.  

مدیرکل پدافند غیرعامل بااشاره به اینکه اولین برنامه این اداره در استان بر فرهنگ و آموزش تأکید دارد اظهار کرد: در این راستا 456 دوره آموزشی بیش از 115 نفر با مفاهیم این پدافند آشنا شدند. 

منفردی از تدوین طرح جامع پدافند غیرعامل در استان و اجرای آن در شهرستان‌ها و روستاها در آینده نزدیک خبر داد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه